Striktly

Striktly bestaat vrijdag 29 september 2 jaar! Een perfecte gelegenheid om de idealen van dansers en genieters van deze sfeer werkelijkheid te maken…Zet deze datum in je agenda en volg het event op Facebook voor het laatste nieuws. Dit is een editie om niet te missen!

What to expect
Een avond Striktly, voor salsa en bachata dansers en alle mensen die genieten van de summervibes die het met zich mee brengt!

4 DJs draaien in één zaal binnen hun sterkste stijl 50%50 salsa en bachata:
DJ Latin Mania voor domican bachata;
DJ Lalo voor opzwepende salsa;
DJ Arvan Sens voor bachata sensual;
DJ Latin Master voor allround salsa!

Deze avond kunnen dansers, ononderbroken – ja, non stop – salsa en bachata dansen. Dit kan zowel op de grote dansvloer als op podia die zorgen voor dynamiek en voldoende ruimte voor alle shines, spins, dips en tricks.

Daarnaast worden de gasten die genieten van deze sfeer in dezelfde zaal entertaint door diverse acts. Met het beste uitzicht op het podium en de dansvloer. Volg de spotlights die aangeven waar je kunt kijken om niets te missen!

Wil je leren dansen of je basics bijschaven/opfrissen? Sluit dan aan bij één van de doorlopende basic workshops in de kelder of
volg spontaan een privé les on the spot!

Organisatie:

Striktly salsa en bachata

Voor vragen of opmerkingen over kaartverkoop en programmering en inhoudelijke vragen over het feest kun je contact opnemen met de organisatie via Facebook.

Tickets

29

Sep

Tijden: 22:00 - 04:00
Locatie: Maassilo

Leeftijd: 18+