Schorem x Rotown Present: Pokey LaFarge

SCHOREM x ROTOWN PRESENT: POKEY LAFARGE & HIS BAND

Klinkt als: The King of Midwestern Swing is back met een nieuwe band, een nieuw album en een nieuwe show
Zaal open: 19.30 uur. Aanvang: 20.30 uur
Entree: €24,00 (incl servicekosten)
Tickets: bit.ly/33wqPAR

🎁Geef een ticket voor Pokey LaFarge cadeau! Voor €1,50 extra sturen we je een ingepakte hardcopy-ticket toe. Lees er hier meer over: rotown.nl/rotowns-cadeautips/

🎁 Wil je je ticket in laten pakken? Bestel dan in Stager het
‘cadeauticket.’
(LET OP: zorg ervoor dat je adres volledig ingevuld staat in je Stager account)

Pokey LaFarge is een rasartiest vol schwung, gevoel voor humor en een nog dieper gevoel voor rootsmuziek, wiens catalogus een eigentijdse draai aan de oude country-, blues-, folk- en westerse swing geeft. Hoewel hij al een aantal jaren actief was in het circuit, kreeg LaFarge pas bredere erkenning in 2012 met Jack White, op wiens Third Man-label hij zijn internationale doorbraak verwezenlijkte.

Binnen de kaders van die onvervalste Amerikaanse roots blijft Pokey nieuwe grenzen verleggen en verkennen. Geboren als Andrew Heissler begon hij zijn loopbaan met het nog altijd verbluffende Marmalade, zijn bijzondere moderne ode aan de deltablues, country, ragtime en bluegrass van de jaren vijftig. Als vaste stamgast in Rotterdam hebben we de Amerikaan door de jaren zien ontpoppen van troubadour tot volbloed entertainer, die met zijn swingende band iedere ziel aan het dansen krijgt.

Mei ’19 konden we LaFarge bewonderen in het klein, maar vanavond is ie weer zijn swingende zelf, mét een nieuwe band, een nieuw album en een nieuwe show in de Maassilo!

Dit concert wordt georganiseerd door Schorem Haarsnijder En Barbier, Rotown en Maassilo en heeft uitsluitend staanplaatsen
—————————————–
Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Klik op deze link (http://bit.ly/33Qq9Xz) of stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met ‘ALLE SHOWS aan’.

Tickets

1

Nov

Tijden: 19:30 - 23:00
Locatie: Maassilo

Leeftijd: Alle leeftijden