Craig David Presents TS5 – World Tour 2020

Craig David Presents TS5 – World Tour 2020
UK Garage-ster met opwindend liveplatform
Locatie: Maassilo Rotterdam
Deuren: 19:30 uur – Aanvang: 20:30 uur
Entree: €27 (inclusief servicekosten)
Tickets: bit.ly/2DsiCmD

In de tijd dat termen als ‘De Superclip’ en ‘De Dag Top 5’ als vaste begrippen golden, ontpopte Craig David zich als een van de grootste popsterren op aarde. Met songs als 7 Days en Fill Me In haalde de Britse zanger, dj en producer vele malen de hitlijsten. Hij bracht een fris geluid: een combinatie van R&B, house en de UK Garage die hij deels pionierde.

Met een CV van maar liefst 14 Top 10-hits en 15 miljoen verkochte platen blijft Craig David fervent zoeken naar frisse richtingen en nieuwe stromingen binnen de underground, een brede interesse die ook zijn eigen loopbaan naar het mainstreampubliek bracht.

Zijn concept en liveplatform TS5 begon heel organisch, als een serie penthousefeesten in Miami, waarbij David dj-sets afwisselde met freestyles en improvisaties. In feite hetzelfde wat hij in zijn bevlogen tienerjaren ook veelvuldig deed, maar dan op grotere schaal. Craig David Presents TS5 speelt zich af in het spannende midden tussen party en concert, waar je een combinatie van zijn eigen hits, garage en de grootste hedendaagse house hits kunt verwachten.

LOCATIE CONCERT
Maassilo
Maashaven Zuidzijde 12
3081 AE Rotterdam
www.maassilo.com

BEREIKBAARHEID
Neem vanaf Rotterdam CS de metro richting Slinge en stap uit bij halte Maashaven. Hiervandaan is het ongeveer 5 minuten lopen.

WIJZIGINGEN
Bekijk voordat je naar het concert gaat de site van Rotown (www.rotown.nl) voor de laatste wijzigingen zoals voorprogramma, etc.

TICKET SCANNEN
Je kunt je ticket laten scannen vanaf je smartphone. Zet alvast de lichtsterkte van je telefoon zo hoog mogelijk zodat het scannen gemakkelijk gaat.

KLUISJES
Jas en tas kun je in een kluisje doen. Voor 5 euro (3 euro huur / 2 euro borg) krijg je een kluisje met sleutel.

PARKEREN
Op de kade voor de Maassilo is parkeergelegenheid.

MUNTJES
In de Maassilo reken je drankjes af met muntjes. Deze kun je met cash of pin betalen.

GEHOORBESCHERMING
Bij hoge geluidsdrukken is het slim om oordoppen te gebruiken. Zo hoor je goed de muziek, kun je nog steeds communiceren met je medebezoekers én bescherm je ook nog je gehoor. Oordoppen zijn verkrijgbaar bij de Maassilo.

ROTOWN WHATSAPP
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 27 53 74 60 met ‘ALLE SHOWS aan’ of klik hier vanaf je telefoon. Meer info.

ROTTERDAM CONCERT BUDDIES
Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch?

Tickets

27

May

Tijden: 19:30 - 23:00
Locatie: Maassilo

Leeftijd: Alle leeftijden