Herr Zimmerman invites Dr. Lektroluv

Met de geweldige NYE-Party nog vers in gedachten, heeft Herr Zimmerman al een krankzinnig vette nieuwe party gepland – en wel op Zaterdagnacht 14 Maart!

Ooit begon Herr Zimmerman als underground club in een oude vleesfabriek in het stedelijk havengebied van Rotterdam-West, gelegen pal naast de oude – inmiddels verboden- Rotterdamse tippelzone. De club ademde pure underground uit, met zijn harde elektro-techno programmering, zware metalen koelceldeuren en witte fabriekstegels aan de muren. Met een nostalgische glimlach denken we nog wel eens terug aan die legendarische nachten, toen roken op de dansvloer nog heel gewoon was.

Op Zaterdag 14 Maart neemt Herr Zimmerman jullie één nacht terug naar die geweldige ‘classic’ sound uit die periode. Speciaal hiervoor komt daarom niemand minder dan de iconische 𝗗𝗿. 𝗟𝗲𝗸𝘁𝗿𝗼𝗹𝘂𝘃 na al die jaren weer eens terug naar Herr Zimmerman, als onderdeel van zijn ELEKTRO-WORLD TOUR, die bol zal staan van de vetste elektro-techno knallers van de Dokter uit die tijd.

Bekijk hier de 𝗽𝗮𝗿𝘁𝘆 𝘃𝗶𝗱𝗲𝗼 van het 1 jarige bestaan van Herr Zimmerman met het onvergetelijke optreden van 𝗗𝗿. 𝗟𝗲𝗸𝘁𝗿𝗼𝗹𝘂𝘃 in de oude vleesfabriek, om alvast in de stemming te komen! 🙂

Tickets

14

Mar

Tijden: 23:00 - 05:00
Locatie: Now&Wow Club

Leeftijd: 18+