TIKTAK KINGSNIGHT

TIKTAK KINGSNIGHT 2020 | Rotterdam
Toast to the king and celebrate bigger than ever!
TICKETS: www.tiktakkingsnight.nl
#TIKTAK KONINGSNACHT IN DE MAASSILO ROTTERDAM
Na de uitverkochte TIKTAK New Years Eve edities laten we ons op 26 april royaal gaan tijdens TIKTAK KINGSNIGHT 2020 in Rotterdam. Bereid je voor op de beste eclectische artiesten, kwalitatief hoogstaande shows en de mooiste party people van het koninkrijk, Koningsdag kan op geen betere manier beginnen.
Zodra we van TIKTAK NYE bijgekomen zijn kijken we altijd direct uit naar een van de mooiste feesten van het jaar: Koningsdag! En dan met name de avond ervoor want dan mogen we weer keihard genieten van de TIKTAK Kingsnight Special in de Maassilo Rotterdam! Haal die oranje outfits maar vast tevoorschijn, bedank Willem voor de vrije dag erna, accepteer bij voorbaat dat je met een kater aan Koningsdag begint en omcirkel het adres van de Maassilo groot op de dichtstbijzijnde kaart van Rotterdam. Alle remmen mogen los tijdens Kingsnight!

★ Locatie: Maassilo Rotterdam
★ Zondag 26 april
★ Tijd: 23:00 – 06:00
★ Meer informatie: www.tiktakevents.com
★ Line up: Ronnie Flex, Frenna, Snelle, Sevn Alias, Freddy Moreira, Johnny500, Childsplay, GirlsloveDJs, Irwan, Biggi & MC Elton Jonathan, Sam Blans, April Grey, Devarsity, Wessel S, Joshua Khane & Farson, Brody Fox & Many More

Tickets:
Early Bird Ticket: €22,50 ex fee
Regular Ticket: €27,50 ex fee
Late Bird Ticket: €35,00 ex fee
Superstar Ticket: €45,00 ex fee
Lady Ticket: €70,00 ex fee (3 ladies)
Group Ticket: €90,00 ex fee (4 people)

TIKTAK Kingsight Special in Rotterdam wordt geproduceerd door E&A Events. Het evenement is 18+

Tickets

26

Apr

Tijden: 23:00 - 06:00
Locatie: Maassilo

Leeftijd: 18+