Danny Vera

Hofleverancier van de vaderlandse rock ‘n roll & americana
Tickets: €27,- (incl servicekosten)
Kaartverkoop: bit.ly/2RoJ8p8

De kaartverkoop start donderdag 12 december om 10.00 uur.

Tijden:
Deur open: 19:30
Aanvang: 20:30

De loopbaan van Zeeuws americana-icoon Danny Vera verliep net zo hectisch als zijn grootste hit Roller Coaster doet vermoeden. In het begin was Vera broodmuzikant die met zijn ambachtelijke songs kroegen waar gemiddeld honderd man inpassen wist te bekoren. Nu speelt hij voor de grootste zalen met hele orkesten, net als Elvis Presley en Roy Orbison in hun Rennaissance-jaren.

Maar zelfs na zijn grote landelijke doorbraak als de muzikale gastheer van Voetbal International is Vera’s werkwijze nooit drastisch veranderd ten opzichte van de good old days. Eerder verfijnd misschien. Nog steeds zingt hij met dezelfde bravoure, schwung en bezieling als een persoon die pas net ontdekt hoe drie akkoorden en de waarheid het ultieme verschil kunnen maken.

Ondanks al het succes blijft Vera onvermurwbaar zijn eigen pad volgen. Niet steeds groter blijven denken, maar simpelweg doen waar hij zin in heeft en beter worden. Vanavond schittert de beste man met band in de Maassilo, als onderdeel van een uitgebreide clubtoer.

Dit optreden wordt gepresenteerd door Maassilo en Rotown Rotterdam.

LOCATIE CONCERT
Maassilo
Maashaven Zuidzijde 12
3081 AE Rotterdam
www.maassilo.com

BEREIKBAARHEID
Neem vanaf Rotterdam CS de metro richting Slinge en stap uit bij halte Maashaven. Hiervandaan is het ongeveer 5 minuten lopen.

WIJZIGINGEN
Bekijk voordat je naar het concert gaat de site van Rotown (www.rotown.nl) voor de laatste wijzigingen zoals voorprogramma, etc.

TICKET SCANNEN
Je kunt je ticket laten scannen vanaf je smartphone. Zet alvast de lichtsterkte van je telefoon zo hoog mogelijk zodat het scannen gemakkelijk gaat.

KLUISJES
Jas en tas kun je in een kluisje doen. Voor 5 euro (3 euro huur / 2 euro borg) krijg je een kluisje met sleutel.

PARKEREN
Op de kade voor de Maassilo is parkeergelegenheid.

MUNTJES
In de Maassilo reken je drankjes af met muntjes. Deze kun je met cash of pin betalen.

GEHOORBESCHERMING
Bij hoge geluidsdrukken is het slim om oordoppen te gebruiken. Zo hoor je goed de muziek, kun je nog steeds communiceren met je medebezoekers én bescherm je ook nog je gehoor. Oordoppen zijn verkrijgbaar in de Maassilo.

UITVERKOCHT

22

Oct

Tijden: 19:30-23:00
Locatie: Maassilo

Leeftijd: Alle Leeftijden