Berget Lewis presents The Grapevine

Berget Lewis presenteert, in samenwerking met E&A Events, The Grapevine. Gedurende twee avonden verzorgt zij tussen 20.00 en 01.00 uur diverse optredens in een unieke intieme setting. Dat gebeurt op 25 & 26 juli in De Maassilo in Rotterdam. De eerste gang wordt rond 21.00 uur geserveerd. Tafels zijn vanaf nu te reserveren via www.grapevinenight.nl. De minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar.

Berget Lewis werd al eens uitgeroepen tot de beste zangeres van Nederland. En niet voor niks, want de zangeres heeft een zeer veelzijdige carrière opgebouwd tot nu toe. Ze speelde onder andere de hoofdrol in de musical Dreamgirls, schitterde in haar theatershows Discover Berget Lewis en Blooming en verkocht, als één van de Ladies of Soul, meerdere malen de Ziggo Dome uit. Daarnaast toerde met de Canadese muzikant en superproducer David Foster door Indonesië én ze deed ook nog eens mee aan de Engelse versie van The X-Factor.

Berget schrijft, componeert en zingt de muziek die ze wil zingen. Songs die rechtstreeks uit haar hart komen, muziek die laat horen waar zij staat en altijd in volgens haar levensmotto: ‘Always stay true to yourself’.

Tickets

25

Jul

Tijden: 20:00 - 01:00
Locatie: Maassilo

Leeftijd: 18+