Rhye

 

Mike Milosh alias Rhye is een talentvolle liedjesschrijver en componist met een adembenemende, androgyne stem. Rhye begon als een duoproject – met de Deense instrumentalist Robin Hannibal – dat haar eerste stappen zette in L.A. met de opnames van het prachtalbum ‘Woman’ (2013). Dat jaar groeide Woman, vol stijlvolle, perfect geproduceerde bedroom r&b, uit tot een cultplaat en uiteindelijk zelfs tot een jaarlijstjesplaat. 

Het duurde maar liefst vijf jaar voor de tweede Rhye langspeler ‘Blood’ het levenslicht zag. Vervolgens keert de Canadese zanger een jaar later alweer terug met ‘Spirit’, een magisch album dat door internationale critici wordt geprezen en waarop de minimalistische toetsen van Ólafur Arnalds terugkomen.

Rhye houdt de vaart er nu lekker in want binnenkort verschijnt alweer een nieuwe plaat, hiervan is de single ‘Beautiful’ deze zomer al vooruit gestuurd. Op 21 april 2021 verwelkomen we het muziekcollectief rond Milosh plus support-act Babyheaven in de Rotterdamse Maassilo. Tickets voor deze niet te missen avond zijn direct verkrijgbaar.

Voor liefhebbers van Sade, The XX, Oscar and the Wolf

Tickets

21

Apr

Tijden: 19.30
Locatie: Maassilo

Leeftijd: Alle Leeftijden