Boksen Voor Sara

Op 20 januari 2019 gaan we Boksen Voor Sara!

Sara is een vrolijk en sterk meisje, met een ongeneeslijke spierziekte genaamd MDC1A. Om tegen deze ziekte op te kunnen boksen, hebben Sara en haar ouders Stichting Voor Sara in het leven geroepen. Niemand minder dan de enige echte Rico Verhoeven is ambassadeur van deze stichting. Natuurlijk probeert hij aanwezig te zijn bij dit toffe evenement, maar dit kunnen wij helaas nog niet bevestigen.

Wel weten wij dat we gaan boksen met als doel zo veel mogelijk geld op halen voor Stichting Voor Sara. Onder leiding van de Boxing Company Oud-Beijerland en muzikale begeleiding van DEEJAYS.agency worden er in de Maassilo Rotterdam toffe workouts georganiseerd om dit goede doel te ondersteunen.

Meedoen? Dat kan! Individueel, met een businessteam als groep (arrangementen vanaf 8 personen)🏋

Help jij mee om zoveel mogelijk geld bij elkaar te boksen? Scroll dan voor de exacte planning van deze nu al fantastische dag een stukje naar beneden. Mocht er grote belangstelling zijn dan worden er meerdere tijdslots aan het programma toegevoegd.

Tot 20 januari 2019😉👍❤

Organisatie:

Boksen Voor Sara
Voor vragen of opmerkingen over kaartverkoop, programmering en inhoudelijke vragen over het evenement kun je contact opnemen met de organisatie via hun facebook.

Tickets

20

Jan

Tijden: 10:30 - 17:00
Locatie: Maassilo

Leeftijd: Alle leeftijden