MAAN

Binnen no time verkocht zangeres Maan haar show in Rotown afgelopen december uit. Nu is ze klaar voor een grotere stap, namelijk de Maassilo! Maan scoorde een kneiter van een hit met Perfect World, een hybride tussen een pianoballade en een dance-track. Niemand minder dan Hardwell nam de productie voor zijn rekening. Maan heeft de allure van een absolute superster. Het is dus begrijpelijk dat de meest relevante producers en muzikanten met haar willen werken. Ook hitfabriek Jack $hirak heeft met Maan gewerkt, met name op singles Ride It en DJ. In haar korte loopbaan zijn dit slechts een handjevol van de vele voetnoten die deze oud-The Voice-winnares kan afvinken.

Op haar EP’s AM en PM laat Maan haar diversiteit als artiest zien. Een muzikaal etmaal van licht naar donker, zo veelzijdig als de zangeres zelf is. Of je nu een hete clubhit wil horen of feeërieke zondagochtendmuziek, Maan heeft het allemaal in haar mars!

Zaal open: 19.30 uur. Aanvang: 20.30 uur.
Entree: €18,50 (incl servicekosten)
Tickets zijn te koop via:
Rotown: bit.ly/2xPBADN
BIRD: bit.ly/2Lp3Z5j

Organisatie:

Rotown
Voor vragen of opmerkingen over kaartverkoop, programmering en inhoudelijke vragen over het evenement kun je contact opnemen met de organisatie via hun website.

Tickets

16

Feb

Tijden: 19:30 - 23:00
Locatie: Maassilo

Leeftijd: Alle leeftijden