Oliver Heldens Presents: Heldeep 5

Zaterdag 13 april
Oliver Heldens Presents: Heldeep 5
All Ages
14:00-19:00| Prijs: €30 (incl. servicekosten) / Meet & Greet Package €61,60 (incl. servicekosten)
Oliver Heldens keert terug naar z’n geboortestad Rotterdam! Op zaterdag 13 april geeft Heldens een ALL AGES-optreden in de Maassilo. Dit evenement is bedoeld voor iedereen jonger dan 18 jaar. Op vrijdag 12 april geeft Heldens een 18+ show, voor meer informatie en tickets voor de 18+ show klik je hier.

Sinds zijn doorbraak met ‘Gecko’ in XX heeft Oliver non-stop getourd. Als gevestigde naam in het wereldwijde DJ circuit, brengt hij zijn onderscheidende sound naar meer dan 2.5 miljoen fans. Heldens doet meer dan 130 shows per jaar, waaronder ’s werelds grootste festivals als Coachella, Lollapalooza, Tomorrowland, EDC en Ultra.

De Rotterdamse shows volgen snel na zijn 17-daagse ‘Heldeep 5’ tour, die onder andere neerstrijkt in de Verenigde Staten, Canada, Mexico en eindigt tijdens Miami Music Week. “Ik ben zo blij dat ik eindelijk de kans krijg om in mijn eigen stad te staan. Rotterdam is waar het allemaal begon en ik kijk uit naar een paar nostalgische avonden, omringd door familie en vrienden. Voor een Nederlands publiek staan blijft toch het meest bijzonder, daar kan niks tegenop!‘’, zegt Heldens.

MEET & GREET – KOOP MEET & GREET TICKET
– Meet & Greet met Oliver Heldens
– Fotomoment met Oliver Heldens
– T-shirt met handtekening
– Entree voor de All Ages show op zaterdag 13 april
– Kaartkopers jonger dan 18 jaar mogen gratis 1 ouder/volwassen begeleider meenemen naar de Meet & Greet. Dit is niet verplicht. Let op: de begeleider heeft geen gratis toegang tot de All Ages show, daarvoor is een ticket vereist die geldig is voor de All Ages show.

Tickets

13

Apr

Tijden: 14:00 - 19:00
Locatie: Maassilo

Leeftijd: Alle leeftijden