Sexed Up

Dyna begon het Sexed Up avontuur, inmiddels alweer heel wat jaren geleden, in Rotterdam. Een vrouwvriendelijk event met eclectische muziek, een goede vibe en veel entertainment. Tijdens deze ladies night out zijn alle soorten vrouwen én natuurlijk ook mannen welkom, vrijgezel of getrouwd, Sexed Up ontvangt iedereen met open armen.
Na deze allereerste en tevens succesvolle editie in Rotterdam reisde Sexed Up af door heel Nederland. In de jaren die volgde hebben alle grote én kleine venues door heel Nederland kennis mogen maken met Sexed Up. In 2014 kwam heel het land samen in de Rai in Amsterdam tijdens de grootste editie van Sexed Up ooit. Daarna volgde in 2015 nog een grote New Years Eve editie in de Ferro Dome in Rotterdam voor ruim 6300 man.
Op 9 juni dit jaar keert Sexed Up terug in een nieuw jasje in de stad waar het allemaal begon: Rotterdam. Tijdens deze eerste Pinksterdag zal de Maassilo weer geheel in het teken staan van mooie vrouwen, sexy beats en veel entertainment: SEXED UP!
Het is niemand ontgaan dat er binnen de uitgaanscene in Nederland de afgelopen jaren iets ontbrak. Na lang wachten en op veler verzoek keert de enige daarom terug!
Onder aanvoering van mister ‘Sexed Up’ himself – Dyna – staan op zondag 9 juni alle dames in het middelpunt van de belangstelling in de Maassilo, Rotterdam. Tijdens deze eerste Pinksterdag kunnen jullie je voorbereiden op veel sexy sounds en spannende verassingen. Inmiddels heeft iedereen in de afgelopen jaren de befaamde ‘Sexed Up’ mixtapes grijsgedraaid. Wie weet verrast Dyna jullie met een nieuwe editie van deze welbekende en succesvolle ‘Sexed Up’ mixtape.
Iedereen is op maandag vrij dus er is dan ook geen enkel excuus om op zondag 9 juni thuis te blijven. Trek je sexy schoenen uit de kast en zorg dat je erbij bent.

DATUM: zondag 9 juni [eerste Pinksterdag] LINE UP: DYNA, FRENNA, POKE, JONNA FRASER, KM, GIO & more!
LOCATIE: Maassilo – Rotterdam
TIJDEN: 23:00 – 06:00 | AGE: 18+ | NO VIP
TICKETS: www.sexedupworld.com // www.24-7entertainment.com
MIXTAPE: http://bit.ly/SexedUptheXtape11sc

Tickets

9

Jun

Tijden: 23:00 - 06:00
Locatie: Maassilo

Leeftijd: 18+