maassilo-square-120

 

THE SKYLOBBY

213 m2

80 TOT 100 GASTEN

Een ruimte vol geschiedenis met een knusse sfeer en vol vintage pareltjes. Deze zaal is geschikt voor vergaderingen, presentaties, workshops, diners, borrels en recepties. Met een spectaculair uitzicht, een creatieve ‘denktank’ voor privé gesprekken en een vaste bar is The Skylobby een inspirerende zaal voor uw evenement.

THE VIEWPOINT

42 m2

15 GASTEN

Een strakke, lichte ruimte met multifunctioneel meubilair en een écht Rotterdams uitzicht. Deze ruimte is geschikt voor kleinere groepen die in een intieme setting met elkaar willen vergaderen. Deze vergaderzaal wordt verhuurd door de Maassilo.

MACHINEROOM

24 m2

10 GASTEN

Een fijne ruimte om je in alle rust over een vraagstuk te buigen of een workshop te volgen. Allemaal in de oude fabriekssfeer, en door de krijtbordwanden een extra interactieve ruimte met een creatief, speels randje.

HIDE-OUT

79 m2

20 GASTEN

Krijtborden aan alle muren voor de ultieme brainstormsessie, kluisjes voor je persoonlijke spullen en van de oude graanmachine is een privé bar gebouwd. Geschikt voor presentaties, workshops, diners, borrels en recepties.

THE FOREST

80 m2

150 GASTEN

Een privé ruimte waar je je in het bos waant door de kunstzinnige muren. De verschuifbare panelen zorgen dat de ruimte na je presentatie zo weer open is en je weer midden in de algemene ruimte van Creative Meetings & Events staat. Deze zaal is uitermate geschikt voor presentaties, borrels, bijeenkomsten, filmvertoningen & voorstellingen.

NEST

10 zitplaatsen

Het nest is een zitobject gemaakt door het wereldberoemde kunstenaarsduo Arno & Iris midden in de lunchroom van Creative Meetings & Events. Het nest is er voor iedereen, dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Tijdens openingstijden is het nest een plek om te lunchen en te kletsen met een bakkie koffie of een spelletje te spelen.

MUSICSTUDIO

45 m2

Repetitieruimte, extra ruimte voor je event of als artiestenhuiskamer. Deze geluidsdichte ‘hangende kamer’ is een professionele muziekruimte voor de artiesten onder ons.

REDROOM

140 m2

Je waant je in de mysterieuze oude fabrieksfeer met de hoge pilaren en de oude graansilo’s boven je hoofd.