maassilo-square-120

CME

SKYLOBBY

213 m2

80 GASTEN

Een inspirerende, open ruimte vol geschiedenis met een zakelijke touch. Deze zaal is geschikt voor vergaderingen, (product)presentaties, workshops, borrels en recepties. Deze ruimte kan flexibel worden ingedeeld. Met een spectaculair uitzicht, industriële look en een vaste bar is de Skylobby dé locatie voor uw evenement.

CME

VIEWPOINT

42 m2

15 GASTEN

Een strakke, lichte ruimte met modern meubilair en een écht Rotterdams uitzicht. De Viewpoint is geschikt voor kleinere groepen die in een intieme setting willen presenteren of met elkaar vergaderen.

CME

MACHINEKAMER

24 m2

10 GASTEN

Een fijne ruimte om je in alle rust over een vraagstuk te buigen of een workshop te volgen. De zaal is geschikt voor zowel een plenaire opstelling als een vergaderopstelling. Daarnaast beschikt de Machinekamer over een eigen koffiecorner.

CME

HIDE-OUT

79 m2

30 GASTEN

Deze creatieve ruimte is multifunctioneel te gebruiken. De krijtborden langs de wanden maken de Hide-Out zeer geschikt voor (product)presentaties, brainstormsessies en workshops. Door de bar die van de oude graanmachine is gemaakt kun je hier ook recepties houden.

CME

FOREST

80 m2

150 GASTEN

De Forest is de podiumzaal waar 80 mensen kunnen zitten in theateropstelling. Deze zaal is uitermate geschikt voor presentaties, bijeenkomsten, voorstellingen en feestjes. Door de verschuifbare wanden is de zaal te combineren met het café, waardoor er ruimte is voor een borrel tot 200 personen.

CME

CAFE

228 M2

150 GASTEN

Het café is het hart van Creative Meetings & Events. De ruimte grenst aan de Forest, maar kan ook op zichzelf gehuurd worden. Er is een volledige uitgeruste bar aanwezig, bij zonnig weer kan het terras aan de kade opgezet worden. Het café is erg goed in te delen voor borrels, feestjes, workshops of diner.

CME

REDROOM

140 m2

De RedRoom bevindt zich naast de Forest & het café en is handig te combineren met deze ruimtes. Door het hoge plafond en de sfeervolle verlichting is de RedRoom erg geschikt voor bijvoorbeeld productpresentaties.