maassilo-square-120

factory010-block120

RAAF-120

FACTORY010

GROTE ZAAL

600 m2

1250 GASTEN

De hoofdzaal van de 10e verdieping is een lange, smalle zaal waar de buizen van de silo’s zijn behouden. Deze zaal beschikt over veel orignele onderdelen van de oude graansilo. Met de uitgebreide licht-, geluid- en AV techniek aanwezig in deze zaal zijn evenementen als modeshows, feestavonden met DJ, presentaties en concept try-outs hier op zijn plaats. In de zaal zijn twee barren aanwezig, ruime toiletgroepen, catering mogelijkheden en ingebouwde tribunes met zitgelegenheid voor circa 100 personen.

FACTORY010

ZIJARM LINKS

350 m2

400 GASTEN

De zaal die ook wel “the one with the view” genoemd wordt. Door het adembenemende uitzicht van de skyline van Rotterdam is deze zaal erg populair voor inspirerende presentaties, trouwceremonies, als vergaderruimte, loungeruimte of extra programma bij feesten. Met een verplaatsbare bar is de zaal voor verschillende doeleinden uitermate geschikt

FACTORY010

ZIJARM RECHTS

275 m2

250 GASTEN

De rechter zijarm is de kleinste ruimte beschikbaar op de 10e verdieping. Regelmatig wordt deze gebruikt voor workshops, als themaruimte, backstage/visagie area tijdens modeshows of cateringruimte. Met een capaciteit van maximaal 250 gasten is het ook mogelijk om hier kleine sub-sessies plaats te laten vinden.