maassilo-square-120

 

NOW&WOW CLUB

NOW

750 m2

1250 GASTEN

De Now zaal is de grootste ruimte van Now&Wow Club. In de langwerpige zaal zijn de originele onderdelen van de graansilo behouden gebleven, waaronder de kenmerkende buizen. De zaal is uitgerust met een mainstage, twee barren en een tribune voor 50 personen. De Now is zeer geschikt voor bedrijfsfeesten tot 1250 personen, plenaire sessies tot 400 personen, modeshows en exposities.

NOW&WOW CLUB

KISS

220 m2

350 GASTEN

De Kiss zaal is een urban ruimte met zwarte wanden en plafond. Er is daglicht aanwezig met een schitterend uitzicht op de skyline van Rotterdam, maar de zaal kan desgewenst ook geheel verduisterd worden. De zaal is uitgerust met een licht- en geluidsinstallatie, een verrijdbaar podium en een verplaatsbare bar. De Kiss is geschikt voor bedrijfsfeesten tot 350 personen, plenaire sessies tot 200 personen en workshops.

NOW&WOW CLUB

DISKO L’AMOUR

175 m2

150 GASTEN

Disko l’Amour is de kleinste en de meest knusse ruimte van Now&Wow Club. Door de discobollen aan het plafond, de mooie prenten aan de muur en rode banken met zachte kussens, waan je je even in een Parijse nachtclub. Met een capaciteit van circa 150 personen is deze ruimte geschikt voor borrels, bedrijfsfeesten en workshops.

NOW&WOW CLUB

PLACE PIGALLE

240 m2

140 GASTEN

Natuurlijk kunnen alle drie de zalen ook gekoppeld worden, waarmee een fantastische ruimte ontstaat met een capaciteit van circa 1800 personen. Place Pigalle is het gezellige ontmoetingsplein dat de drie zalen met elkaar verbindt. Met een eigen bar en voldoende zitgelegenheid is dit een geschikte loungeruimte.