maassilo-square-120

 

MAASSILO

GROTE ZAAL

1100 m2

2000 GASTEN

In deze grootste zaal van de Maassilo zijn een aantal robuuste pilaren verwijderd voor optimale zichtlijnen op het podium. De zaal is bij uitstek geschikt voor grote feesten, plenaire bijeenkomsten, inrichting als beursruimte, modeshows, boksevenementen, inrichting met foodtrucks en als restaurant. Er is ontzettend veel mogelijk, wij denken graag met u mee om een passend evenement te organiseren!

MAASSILO

MIDDENZAAL

650 m2

1000 GASTEN

De middenzaal beschikt over één bar, een eigen toiletruimte, podium en tribune. Net als de grote zaal is deze zaal meer dan geschikt voor een groot feest door de uitgebreide aanwezige licht-, geluid- en AV techniek. Deze zaal wordt vaak in combinatie met de grote zaal gebruikt als ontvangstruimte, pauze/lunch of borrelruimte.

MAASSILO

KLEINE ZAAL

625 m2

900 GASTEN

De kleine zaal, ofwel de concertzaal, is vooral geschikt voor concerten. De zaal beschikt over twee barren, geluidsisolerende plafonddoeken en drie ruime kleedkamers. Dit is een uitermate geschikte zaal voor optredens in combinatie met een borrel, of zelfs als feestruimte ter afsluiting van het evenement.

MAASSILO

KELDER

990 m2

1250 GASTEN

Een van de meest unieke ruimtes van de gehele locatie, oude vliegwielen en pompen die volledig behouden zijn gebleven geven een bijzondere sfeer in deze zaal. Er staan verschillende muntenkassa’s en een bar in, en aansluitend aan de zaal zijn de ruimtes met kluisjes, een lange gang met trappen naar de verschillende zalen en een trap naar de ruime rookruimte.