vr 02 december '22

3voor12 Song van het Jaar Festival

********************
Op vrijdag 2 december wordt de 3voor12 Song van het Jaar bekendgemaakt in de Maassilo, met optredens van talenten die stuk voor stuk indruk hebben gemaakt met nieuwe muziek het afgelopen jaar. Alles draait deze avond rondom de vraag: wie maakte de beste song van 2022?

Op vrijdag 2 december wordt de 3voor12 Song van het Jaar bekendgemaakt tijdens het gelijknamige festival in de Maassilo, Rotterdam. Al 38 jaar lang kiezen luisteraars, volgers en kijkers van VPRO 3voor12 hun Song van het Jaar. Gedurende de week voorafgaand aan Song van het Jaar Festival wordt elke avond bij 3voor12 Radio op NPO 3FM live afgeteld van #100 naar #4. De Top 3 is vrijdagochtend 2 december te horen bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow op NPO 3FM. Diezelfde avond wordt de Song van het Jaar gevierd met een groots festival in de Maassilo. Vanaf 17 november kan het publiek stemmen via 3voor12.nl.

Voorlopige line-up
De Haagse indierockgroep Son Mieux scoorde een van de grootste radiohits van het jaar en groeide uit tot een heuse festivalsensatie. Personal Trainer krijgt de ene na de andere vijfsterrenrecensie en doet het ook al goed in Engeland. Nederpop-band WIES scoorde een verse 3FM Megahit, Banji presenteert zijn langverwachte debuutalbum en The Haunted Youth (duo) is anno 2022 de hotste nieuwe band van Belgie. En als afsluiter Prins S. en de Geit, de lichtabsurde festivalhit van het jaar.

********************

Bestel tickets

Prijs: € 16,-

Locatie: Maassilo

Tijden: 18:00 - 01:30

Dit evenement wordt georganiseerd door 3voor12, Rotown en de Maassilo.

Voor meer info check: www.rotown.nl

Terug naar het overzicht

De kosten van uw evenement

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52