vr 19 november '21

Black Coffee [WORDT VERPLAATST]

BonBon Entertainment, Rotterdam, Maandag 28 juni 2021

BLACK COFFEE OP 19 NOVEMBER NAAR DE MAASSILO

 De Zuid-Afrikaanse dj en producer Black Coffee komt met zijn Europese clubtour naar de Maassilo in Rotterdam. Black Coffee heeft met zijn afro-house meerdere awards gewonnen en mag zich tot de top van de muzikanten in zijn genre rekenen. De kaartverkoop voor deze show start aanstaande vrijdag 2 juli om 12:00 uur.

Met deze clubtour show staat hij in diverse grote steden in Europa en de Verenigde Staten. Het grootste deel van de nacht vult Black Coffee zelf en daarnaast neemt hij gastartiesten mee, die later nog worden aangekondigd. Black Coffee onderscheidt zich van andere dj-producers door de voorliefde voor echte afrohouse: verfijnde, door percussie gedreven nummers, die tegelijkertijd fris en toekomstgericht zijn.

Met zijn deelname aan de Red Bull Music Academy in 2003 zet Nkosinathi Innocent Maphumulo zichzelf met een klap op de kaart en in zijn thuisland behaalt de Zuid-Afrikaan succes na succes. Zijn muzikaal talent brengt Black Coffee ook over de landsgrenzen van Zuid-Afrika. Zo werkte hij de afgelopen jaren samen met namen als Drake, Jorja Smith, Alicia Keys en Usher, maakte hij zijn opwachting tijdens ADE, draaide hij in de Berlijnse Panorama Bar, in Circoloco in Ibiza en voor Boiler Room. Black Coffee is de eerste Afrikaanse DJ die door BBC Radio 1 werd uitgekozen voor hun prestigieuze Essential Mix. Ook Mixmag ontging het grote talent niet: “Not only is he one of the few African artists making a global impression on house music, right now Black Coffee is possibly the single most exciting DJ on the planet.”

In 2019 stond Black Coffee in een uitverkocht Paradiso.

UITVERKOCHT

Prijs: € 38,60

Locatie: Maassilo

Tijden: 19:00 - 00:00

De voorverkoop start op donderdag 2 juli om 12:00 uur via www.bonbonentertainment.nl/blackcoffee. Special guests worden later aangekondigd.
Ticket prijzen zijn inclusief €3,60 

Deze show wordt georganiseerd door BonBon Entertainment.

Alle evenement zijn ingericht volgens de richtlijnen van de RijksOverheid

Stap 1: Download CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
Stap 2: upload uw coronabewijs (vaccinatie, negatieve testuitslag maximaal 24 uur oud, corona herstelbewijs) 
Stap 3: Laat QR-code scannen bij ingang evenement
Stap 4: Naar binnen met legitimatiebewijs en toegangskaartje


Voor meer informatie omtrent de corona richtlijnen kunt u terecht op:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs


Door de nieuw aangekondigde maatregelen moeten wij helaas onze agenda gaan aanpassen. Dit betekent dat wij de aankomende dagen in gesprek met feest/eventorganisatoren gaan over de mogelijkheden.
Heb je al kaartjes voor een evenement en ben je bang dat dit niet doorgaat of word verzet?
Neem dan contact op met de organisatie van het desbetreffende evenement. Deze informatie kan je terug vinden op de FB pagina van het evenement.
Terug naar het overzicht

De kosten van uw evenement

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52