vr 22 oktober '21

Danny Vera

De loopbaan van Zeeuws americana-icoon Danny Vera verliep net zo hectisch als zijn grootste hit Roller Coaster doet vermoeden. In het begin was Vera broodmuzikant die met zijn ambachtelijke songs kroegen waar gemiddeld honderd man inpassen wist te bekoren. Nu speelt hij voor de grootste zalen met hele orkesten, net als Elvis Presley en Roy Orbison in hun Rennaissance-jaren.

Maar zelfs na zijn grote landelijke doorbraak als de muzikale gastheer van Voetbal International is Vera’s werkwijze nooit drastisch veranderd ten opzichte van de good old days. Eerder verfijnd misschien. Nog steeds zingt hij met dezelfde bravoure, schwung en bezieling als een persoon die pas net ontdekt hoe drie akkoorden en de waarheid het ultieme verschil kunnen maken.

Ondanks al het succes blijft Vera onvermurwbaar zijn eigen pad volgen. Niet steeds groter blijven denken, maar simpelweg doen waar hij zin in heeft en beter worden. Vanavond schittert de beste man met band in de Maassilo, als onderdeel van een uitgebreide clubtoer.

UITVERKOCHT

Prijs: € 27

Locatie: Maassilo

Tijden: 20:30 - 23:00

Kaartverkoopinformatie

Het concert van Danny Vera stond oorspronkelijk gepland voor 6 november 2020 maar is nu dus verplaatst naar 22 oktober 2021. Locatie Maassilo blijft ongewijzigd. Huidige kaarten blijven vanzelfsprekend geldig. Voor vragen mail naar tickets@rotown.nl. Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en Maassilo. 

Tickets zijn inclusief servicekosten.

Alle evenement zijn ingericht volgens de richtlijnen van de RijksOverheid

Stap 1: Download CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
Stap 2: upload uw coronabewijs (vaccinatie, negatieve testuitslag maximaal 24 uur oud, corona herstelbewijs) 
Stap 3: Laat QR-code scannen bij ingang evenement
Stap 4: Naar binnen met legitimatiebewijs en toegangskaartje


Voor meer informatie omtrent de corona richtlijnen kunt u terecht op:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs

Terug naar het overzicht

De kosten van uw evenement

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52