do 06 april '23

dEUS

Tien jaar geleden verscheen het laatste album van dEUS, en het volk wacht met smart op nieuw werk van de Belgische band. Op 17 februari is het dan eindelijk zover, dan ziet How To Replace It het licht. De band draait ondertussen al 28 jaar mee, en hun wild geprezen album The Ideal Crash heeft zijn 20-jarig jubileum een aantal jaar geleden al gevierd. Maar als je door deze cijfers denkt dat de mannen oud en saai zijn geworden, dan heb je het helemaal verkeerd.

In het aankomend album vind je precies wat je al jaren zoekt. Het is een verfrissend werk dat verrast en verbaasd, maar de onmiskenbare dEUS sound zijn de heren niet kwijtgeraakt. De nummers zijn zoals altijd slim in elkaar gestoken en ietwat vreemd, maar het is vooral heel vernieuwend, en dat is dan ook hetgeen waarvoor deze band zo geprezen wordt. Maar niet alleen de opnames worden geprezen, ook hun liveshows zijn legendarisch, en dat zal deze avond in de Maassilo niet anders zijn.


Bestel tickets

Prijs: € 41,50

Locatie: Maassilo

Tijden: 19:30 - 23:00

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown, Motel Mozaique Concerts en Maassilo en heeft uitsluitend staanplaatsen.

Voor meer info check:
www.rotown.nl

Terug naar het overzicht

De kosten van uw evenement

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52