zo 13 februari '22

Food Art Experience 16 Januari t/m 13 Februari

Stap uit de context van het bekende. Kom binnen en verwonder je in de wereld van de Food Art Experience. Beleef het leven van eten op een andere schaal, vanuit een ander perspectief en geniet met al je zintuigen. Je gaat niet kijken naar kunstwerken, maar bent er zelf onderdeel van. Je voelt, je ruikt, je proeft en neemt het installatie-kunstwerk tot je in een totaalbeleving.

 

The Food Art Experience bestaat uit een volwaardig 3 gangen Kunst Diner Tour, het Sky View Art Café met spectaculaire drankjes en de Food Concept Store.

 

Tijdens de Kunst Diner Tour ga je op reis door verschillende installatie-kunstwerken. Dit beleef je in een intieme setting met een groep van 8 personen. Voor ieder gerecht neem je plaats. De gerechten worden geserveerd door acteurs die je mee zullen nemen in de wereld van het kunstwerk. Jij gaat daadwerkelijk de kunst zelf opeten!

Bestel tickets

Prijs: € 55,-

Locatie: Maassilo

Tijden: 17:00 - 00:00

Voor meer info check:
https://www.the-food-experience.nl/

Terug naar het overzicht

De kosten van uw evenement

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52