vr 16 september '22

Fresku


Rapper, komiek en acteur Fresku is een van de meest besproken vaderlandse figuren van de afgelopen twintig jaar; binnen de ongekende groei van Nederlandstalige hiphop vertegenwoordigt hij vaak het collectieve geweten: degene die de blinde vlekken van de maatschappij wegveegt. Met zijn scherpe humor en rake observaties is Fresku altijd de aanjager die de pols binnen de maatschappij en de tijdsgeest haarfijn aanvoelt.

Op 'In de Lucht' – zijn eerste full-length sinds het vertrek bij TopNotch – vervult Fresku deze rol met weer met verve: op het album zoekt hij naar de belangrijke nuances tussen het goede en slechte en ageert hij zich tegen hashtag-activisme. Ook ontboezemt hij zich over de langzame fysieke aftakeling, de dankbaarheid voor familie en het vinden van goede moed binnen tijden van crisis.

Op het podium is Fresku altijd een brok energie, doch kwetsbaar, enerverend en onvergetelijk. Vanavond in de Maassilo speelt Fresku met band! Stel je kaartjes dus alvast veilig.


Bestel tickets

Prijs: € 20,-

Locatie: Maassilo

Tijden: 19:30 - 23:00

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en Maassilo en heeft uitsluitend staanplaatsen.

Terug naar het overzicht

De kosten van uw evenement

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52