do 19 mei '22

MEROL

Zangeres MEROL heeft het afgelopen jaren veel stof doen opwaaien met haar humoristische Nederlandstalige synthpop. De voormalig actrice (ze is o.a. te zien in de blockbuster Soldaat Van Oranje) schept met haar NSFW-liedjes een safe space voor seksuele vrijheid en expressie. Hits als Ik Wil Een Kind Van Jou en Lekker Met De Meiden zijn bewust een beetje plat, al is het om taboes op het gebied van relaties en sex bespreekbaar te maken.

Het is misschien een beetje verrassend om te horen dat MEROL eigenlijk nog geen debuutalbum uit heeft gebracht. In 2022 komt daar gelukkig verandering in met Troostprijs, waarin MEROL zingt over de angst om te mislukken, om buiten de boot te vallen, bij FOMO of perfectionisme. De plaat is een ode aan alle laatbloeiers en buitenbeentjes. “Trek je niets aan van de verwachtingen van anderen en leg je eigen lat. Geef mij die Troostprijs maar,” aldus MEROL zelf. Vanavond terug in levende lijve na een spectaculaire Rotown-show in 2019.

Bestel tickets

Prijs: € 19,50

Locatie: Maassilo

Tijden: 19:30 - 23:00

Deuren gaan open om 19.30

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en Maassilo en heeft uitsluitend staanplaatsen.
Voor meer info rondom dit evenement check: www.rotown.nl

Terug naar het overzicht

De kosten van uw evenement

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52