vr 21 mei '21

Songfestival Muziek Bingo

 Heel Rotterdam is in de ban van het Songfestival. De maand mei is aangebroken en de songfestival koorts neemt toe. Na de inzending van Nigel Andrews en Hugo Franks voor het project Rotterdam Laat Je Horen is de temperatuur bij deze rasartiesten nog lang niet gezakt. Ze hebben de Songfestival DJ erbij gehaald en gaan een heuse Songfestival Muziek Bingo verzorgen op 50 meter hoogte! Vanuit jouw eigen huiskamer kun je via een livestream meespelen en kans maken op leuke songfestival prijzen.

 

Heb jij er de ballen verstand van maar ben je wel gek op bingo? Weet je alles van muziek? Ben je helemaal idolaat van het songfestival? Herken jij met gemak de hits uit de songfestival geschiedenis en zing je mee met Johnny Logan, ABBA, Duncan Laurence en Conchita Wurst? Let dan op want vrijdagavond 21 mei om 20.00 wordt jouw muziekkennis op de proef gesteld!

 

Met een prachtig uitzicht op de havenstad vormt het dak van Maassilo Rotterdam het decor van de Songfestival Muziek Bingo van Nigel Andrews. De Rotterdamse zanger en entertainer neemt je in deze interactieve en muzikale bingo show mee langs de klassiekers van het songfestival. Trek je leukste outfit uit de kast, zing mee met de bekendste eurovision songs en vier dit feestje mee vanuit jouw eigen huiskamer!

 

Rotterdam Open Up! Nigel is samen met Rotterdamse collega’s Hugo Franks (Zanger & Piano Entertainer) & Dimitri Visch (De Songfestival DJ) de samenwerking aangegaan om een fantastische show neer te zetten. Naast hun liefde voor de stad en het songfestival delen zij dit podium met één gezamelijke boodschap: een bijzonder evenement in bijzondere tijden.

 

Bestel nu jouw tickets op de website www.nigelandrews.nl/shop en zorg dat je er bij bent!

Bestel tickets

Prijs: € 7,50

Locatie: Maassilo

Tijden: 20:00 - 22:00

Ticketprijs is inclusief servicekosten

Terug naar het overzicht

De kosten van uw evenement

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52