do 21 oktober '21

The Kik + Fleur

LET OP: DE SHOWS VAN THE KIK ZIJN VERPLAATST van 24, 25 EN 26 JUNI '21 NAAR 21 OKTOBER IN DE MAASSILO
Zaal open: 19.30 uur.
Aanvang: 20.30 uur
Voorprogramma: Fleur
Entree: €21,00 (incl servicekosten)

The Kik heeft weer volop zin om het clubcircuit te bekoren met een frisse lading nostalgische Nederbiet. De shows van Von Raven, Marcel Groenewegen, Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjes voelen altijd als een onderonsje vol koddige hersenspinsels, gezellig geouwehoer en gouden songs doordrenkt in het stof en de sigarettenrook van de bruine kroeg.
Zelfs in een plek als Ahoy, waar The Kik maar liefst twee uitverkochte shows speelde, klinkt het repertoire als een fijn avondje keuvelen onder genot van een goed glas wijn. Vastzitten in datgene wat ze van nature goed afgaat is ook niet de reden waarom The Kik sinds 2011 een begrip is geworden. De band produceerde drie unieke theatervoorstellingen (De Veelste Grote Nederbiet Show, Met de Deur in Huis en Hertaalt!) en waagden zich zelfs aan het oeuvre van Boudewijn de Groot. Op de komende plaat wist de band de wondere wereld van synths te omarmen! Kortom, nooit een saai moment met The Kik. Wij staan daarom al-tijd voor ze klaar!
Welkom in het muzikale universum van Fleur: een Nederlandse zangeres met een bijzondere affiniteit voor de beste Franstalige pop. Met een glasheldere stem en mysterieuze uitstraling windt Fleur de luisteraar met gemak om haar vingers. Na twee succesvolle singles bracht Fleur haar debuutplaat uit via het Spaanse Bickerton Records. Arjan Spies en Dave von Raven (The Kik) namen de plaat pop in hun vertrouwde Studio Teepdek.
--------------------------------------------------------------
Rotown WhatsApp
Blijf op de hoogte van alle nieuwe Rotown shows dankzij WhatsApp. Klik op deze link (http://bit.ly/33Qq9Xz) of stuur een WhatsApp-bericht naar 06 15 60 03 90 met 'ALLE SHOWS aan'.
Rotterdam Concert Buddies
Zie jij ook al die mooie shows voorbij komen? Geen idee met wie je er naartoe moet, en geen zin om alleen te gaan? Kijk niet verder! In Rotterdam Concert Buddies op Facebook kun je op zoek naar een maatje dat samen met jou een biertje drinkt bij een concert in Rotterdam! Plaats een oproep, smeed plannen met andere leden en leer nieuwe muziek kennen. Kan niet beter, toch? Aanmelden via bit.ly/2ozlMxO
Ticketswap
Let op! Koop je kaarten alleen via het officiële verkooppunt: Rotown (Stager) en betaal nooit meer dan de officiële ticketprijs. Mocht een show uitverkocht zijn, probeer het dan via Ticketswap. Ticketswap gebruikt Secure Swap waarmee het oude ticket van een verkoper ongeldig wordt gemaakt en een geheel nieuw ticket naar de koper wordt gestuurd. Bovendien ben je zo verzekerd van een eerlijke prijs. Rotown werkt samen met Ticketswap en dit is de aller veiligste manier om tickets van iemand over te nemen.
Bestel tickets

Prijs: € 21,00,-

Locatie: Maassilo

Tijden: 20:30 - 23:00

Alle evenement zijn ingericht volgens de richtlijnen van de RijksOverheid

Stap 1: Download CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl
Stap 2: upload uw coronabewijs (vaccinatie, negatieve testuitslag maximaal 24 uur oud, corona herstelbewijs) 
Stap 3: Laat QR-code scannen bij ingang evenement
Stap 4: Naar binnen met legitimatiebewijs en toegangskaartje


Voor meer informatie omtrent de corona richtlijnen kunt u terecht op:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs

Terug naar het overzicht

De kosten van uw evenement

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52