Wij gaan weer open!

20-09-2021

We gaan open! Vanaf 25 september mogen we – onder voorwaarden – weer evenementen organiseren in onze zalen. We kunnen niet wachten om jullie te ontvangen.

Achter de schermen zijn we druk bezig met de herindeling van het (nacht)programma en het klaarstomen van de locatie. Bij elk evenement volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dit betekent dat er een maximale capaciteit van 75% geldt voor evenementen zonder vaste zitplaats en we alleen toegang verlenen aan bezoekers met een coronatoegangsbewijs. Er hoeft dan geen 1,5 meter afstand meer gehouden te worden.

Voor meer informatie over concerten en feesten verwijzen wij je door naar de organisatoren van het evenement. De contactgegevens vind je terug in het agenda item en/of in de mail die je hebt ontvangen na aanschaf van een ticket.

Voor vragen over het organiseren van een zakelijke bijeenkomst kan je terecht bij onze eventmanagers op 010 476 24 52 of info@maassilo.com

Terug naar het overzicht

De kosten van uw evenement

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52