CME Skylobby

Geïnteresseerd in deze zaal?
Envelop Vraag offerte aan Telefoon Neem contact op

CME Skylobby

Een inspirerende, open ruimte vol geschiedenis met een zakelijke touch. Deze zaal is flexibel inzetbaar voor vergaderingen, presentaties, workshops, (netwerk)borrels, recepties en cateringmomenten tijdens bijeenkomsten. Uniek aan deze ruimte is het spectaculaire uitzicht over Rotterdam-Zuid en de karakteristieke elementen die bewaard zijn gebleven tijdens de verbouwing van graansilo naar evenementenlocatie.

 Alle zalen op de 7e verdieping zijn gemeubileerd, zo ook de Skylobby. In theateropstelling kunnen hier 60 personen plaatsnemen. Een borrel kunnen we hier voor maximaal 80 personen verzorgen. Extra fijn aan deze ruimte is dat er zowel een bar als een keuken aanwezig is, een professionele geluidsinstallatie voor het afspelen van eigen muziek, toiletgelegenheid en natuurlijk een beamer voor presentaties.

 De Skylobby is de spil die alle zalen op de 7e verdieping met elkaar verbindt. Subruimtes zijn hier dus makkelijk en snel bereikbaar.

Voordelen van de zaal

Size venue 213 m²
Capacity 80 gasten

  • zitelement 'De Denktank'
  • meubilair
  • beamer & scherm
  • geluidsinstallatie
  • standaard sfeerlicht

Maassilo
Maashaven Zuidzijde 1-2
3081 AE Rotterdam

010 476 24 52
info@maassilo.com

Benieuwd naar meer?

Wij helpen u graag met het neerzetten van uw evenement. Ons team bestaat uit professionele en ervaren werknemers uit de event branche. En hebben jarenlange ervaring binnen ons pand. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons. Ook kunt u onze cases bekijken voor een beter idee van wat er mogelijk is.

Vraag offerte aan Neem contact op

De kosten van uw evenement

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52