CME Viewpoint

Geïnteresseerd in deze zaal?
Envelop Vraag offerte aan Telefoon Neem contact op

CME Viewpoint

De Viewpoint heeft zijn naam te danken aan het prachtige uitzicht over de stad. Dit is absoluut de parel der vergaderruimtes. Leun achterover in de comfortabele stoelen en zie hoe de binnenscheepvaart af en aan komt. Als dat niet voor inspiratie zorgt!

 In de Viewpoint heeft u een eigen koelkast en koffiecorner. Vergadering, vraagstuk of presentatie; voor welke uitdaging u ook staat, in deze strakke ruimte met veel licht buigt u zich er zonder problemen over. De capaciteit in standaard vergaderopstelling is 14 personen.

Voordelen van de zaal

Size venue 39 m²
Capacity 15 gasten

  • koffiecorner met koelkast
  • meubilair
  • beamer & scherm

Maassilo
Maashaven Zuidzijde 1-2
3081 AE Rotterdam

010 476 24 52
info@maassilo.com

Benieuwd naar meer?

Wij helpen u graag met het neerzetten van uw evenement. Ons team bestaat uit professionele en ervaren werknemers uit de event branche. En hebben jarenlange ervaring binnen ons pand. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons. Ook kunt u onze cases bekijken voor een beter idee van wat er mogelijk is.

Vraag offerte aan Neem contact op

De kosten van uw evenement

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52