KISS

Geïnteresseerd in deze zaal?
Envelop Vraag offerte aan Telefoon Neem contact op

KISS

Voor een schitterend uitzicht op de skyline van Rotterdam is de KISS de place to be. Ramen aan beide zijdes zorgen voor veel daglicht. Liever een wat intiemere sfeer? Verduisteren is ook een optie. 

Historie
In 1919 werd besloten dat, vanwege de groeiende vraag naar opslagruimte, de capaciteit van de bestaande silo vergroot moest worden. Er werd een ontwerp getekend voor een silo die tweemaal zo hoog zou worden als de eerste: 48 meter hoog met een capaciteit van 44.000 ton. De verwerkingssnelheid van de nieuwe graansilo was 1600 ton per uur.

Event op hoogte
Op de bovenste verdieping van dit ‘nieuwe’ gedeelte zijn met de verbouwing in 2003 ruimtes gecreëerd voor feesten en bijeenkomsten. Een historische route brengt bezoekers via de entree op de kade naar de liften. Boven leidt de route via vertrekken met hoge plafonds en authentieke takels naar het voorplein van de KISS. Zitelementen en een volledig uitgeruste bar maken deze ruimte uitermate geschikt als subruimte of cateringruimte. De oude machine die het graan naar de loopbanden verplaatste is bewaard gebleven.

De KISS ligt in de linker zijarm en is via de andere zalen en foodcourt goed te bereiken. De zaal is uitgerust met een podium, backstage ruimte, mobiele bar en de benodigde licht- en geluidstechniek. Deze unieke ruimte geeft een bedrijfsfeest, borrel, workshop of plenaire sessie een bijzonder karakter.

Voordelen van de zaal

Size venue 220 m²
Capacity 350 gasten

  • groot podium van 4x3m
  • inhouse licht- en geluidstechniek
  • aansluiting voor afspelen (eigen) muziek
  • 1 backstage ruimte
  • 1 bar

Maassilo
Maashaven Zuidzijde 1-2
3081 AE Rotterdam

010 476 24 52
info@maassilo.com

Benieuwd naar meer?

Wij helpen u graag met het neerzetten van uw evenement. Ons team bestaat uit professionele en ervaren werknemers uit de event branche. En hebben jarenlange ervaring binnen ons pand. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons. Ook kunt u onze cases bekijken voor een beter idee van wat er mogelijk is.

Vraag offerte aan Neem contact op

De kosten van uw evenement

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52