PLATFORM THREE

Geïnteresseerd in deze zaal?
Envelop Vraag offerte aan Telefoon Neem contact op

PLATFORM THREE

In het oudste gedeelte van de Maassilo bevindt zich PLATFORM THREE. Historische takels en silotrechters zijn hier verwerkt in het interieur-, licht- en geluidsplan en zorgen voor een indrukwekkend tafereel.


Haantje de voorste

Deze zaal hoort bij het originele gedeelte van de Graansilo, waarvoor de bouwvergunning werd verleend in 1906. PLATFORM THREE is daarnaast ook de eerste zaal geweest die in 2003 werd verbouwd en gereed werd gemaakt als evenementenlocatie.

Vele opties
Met een akoestisch plafond, een groot podium, drie backstage ruimtes en twee barren ligt een concert organiseren hier voor de hand. De mogelijkheden zijn echter talrijk. Presentaties, borrels, workshops en kleine bedrijfsfeesten; elk soort evenement komt hier tot zijn recht.

Voordelen van de zaal

Size venue 900 m²
Capacity 635 gasten

  • groot podium van 10x6m
  • tribune van 8x4m
  • inhouse licht- en geluidstechniek
  • aansluiting voor afspelen (eigen) muziek
  • akoestisch plafond
  • 2 backstage ruimtes
  • 2 barren

Maassilo
Maashaven Zuidzijde 1-2
3081 AE Rotterdam

010 476 24 52
info@maassilo.com

Benieuwd naar meer?

Wij helpen u graag met het neerzetten van uw evenement. Ons team bestaat uit professionele en ervaren werknemers uit de event branche. En hebben jarenlange ervaring binnen ons pand. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons. Ook kunt u onze cases bekijken voor een beter idee van wat er mogelijk is.

Vraag offerte aan Neem contact op

De kosten van uw evenement

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52