THE BASEMENT

Geïnteresseerd in deze zaal?
Envelop Vraag offerte aan Telefoon Neem contact op

THE BASEMENT

Van alle authentieke elementen uit de vroegere Graansilo zijn de vliegwielen in THE BASEMENT het meest majestueus. Deze wielen waren destijds de kracht achter het systeem dat het graan naar de 10e verdieping stuwde, waar het vervolgens de honderden silo’s in werd gestort.

Tegenwoordig doet THE BASEMENT dienst als ruimte voor feesten en bijeenkomsten. Tijdens nachtevenementen kunnen hier munten gehaald worden en vindt het publiek zijn weg naar PLATFORM ONE, TWO & THREE. De ruimte beschikt over een bar en sluit aan op de lockerruimte.

Voordelen van de zaal

Size venue 1250 m²
Capacity 990 gasten

  • Centrale Ligging
  • Lockerruimte
  • Authentieke Installatie
  • aansluiting voor afspelen (eigen) muziek
  • inhouse licht- en geluidstechniek
  • 1 bar

Maassilo
Maashaven Zuidzijde 1-2
3081 AE Rotterdam

010 476 24 52
info@maassilo.com

Benieuwd naar meer?

Wij helpen u graag met het neerzetten van uw evenement. Ons team bestaat uit professionele en ervaren werknemers uit de event branche. En hebben jarenlange ervaring binnen ons pand. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons. Ook kunt u onze cases bekijken voor een beter idee van wat er mogelijk is.

Vraag offerte aan Neem contact op

De kosten van uw evenement

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52