Maassilo zakelijk

Organiseer jouw zakelijk evenement

Binnen ons kolossale pand vindt u 4 zalen op de begane grond, 3 zalen in Now&Wow Club op de onlangs gerenoveerde 10e verdieping en 4 sfeervolle ruimtes voor kleinere partijen van Creative Meetings & Events. Allemaal onderdeel van de Maassilo en allemaal afzonderlijk of in combinatie inzetbaar. Van kleinschalige vergaderingen tot grote bijeenkomsten, met een capaciteit van 300 tot 5000 personen is er altijd een geschikte ruimte voor uw evenement.

Onze partners

 

Uw evenement op maat!

Veelzijdig & Uniek

Industriëler dan de Maassilo is bijna niet mogelijk, maar ondanks deze rauwe omlijsting is de locatie voorzien van alle hedendaagse faciliteiten zoals verwarming, ventilatie, podia, (bewegend) licht en audiovisuele techniek. De locatie beschikt over voldoende eigen technisch personeel dat de techniek voor het evenement van A tot Z kan verzorgen.

De jarenlange ervaring van de locatie zorgt ervoor dat elk evenement, onder het motto ‘gaat niet, bestaat niet’, een succes wordt. Ook op het gebied van horeca zijn er vele voorzieningen. De Maassilo beschikt over volledig ingerichte barunits. Eigen (food)catering voor evenementen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Waarom Maassilo?

Onze voordelen

 • Centraal gelegen

  De Maassilo ligt in het verlengde van de Erasmusbrug, achter het populaire Katendrecht en in de buurt van hotels, restaurants en winkels.

 • Ruime capaciteit

  Er zijn zalen voor 300 tot 2000 personen; in het hele gebouw kunnen 7500 bezoekers terecht. De totale inzetbare ruimte binnen de Maassilo is 7000m2

 • Bijzondere historie

  De oude graansilo uit 1910 ademt geschiedenis. Waar mogelijk zijn de originele elementen bewaard gebleven. Zware, stalen nooddeuren, de silo’s in het plafond, historische takels en de betonnen vloer herinneren aan vroegere tijden

 • Makkelijk te bereiken

  De haltes van de metro, tram, bus en watertaxi (Maashaven) liggen op minder dan 50 meter afstand van de entree. Op de kade is parkeergelegenheid voor maximaal 150 auto’s. Aanlegsteiger voor partyboten is aanwezig, evenals parkeergelegenheid voor bussen. Vanaf 15 oktober 2018 geldt op de Maashaven Zuidzijde betaald parkeren van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur (zone 240).

 • Keuze uit 9 verschillende zalen

  Op diverse locaties in het pand zijn zalen te vinden met elk een unieke en eigen uitstraling. Op zoek naar een ‘club vibe’ op 40 meter hoogte, lichte en inspirerende vergaderzaal of toch liever een rauwe, open ruimte voor modeshow of congres? Dit en meer behoort tot de talloze mogelijkheden.

De kosten van uw evenement

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52