MAASSILO

Maashaven Zuidzijde 1 – 2
3081 AE ROTTERDAM

 

  010 476 24 52

  info@maassilo.com

BEREIKBAARHEID

Centraal gelegen in het verlengde van de Erasmusbrug op 500 meter vanaf het Nieuwe Luxor. Uitstekende bereikbaarheid met alle soorten vervoer. De haltes van de metro, tram, bus en watertaxi (Maashaven) liggen op minder dan 50 meter afstand van de entree. Op de kade van de Maassilo is gratis parkeergelegenheid (maximaal 100 à 150 parkeerplekken) en op circa 500 meter afstand de P1 Katendrecht met plek voor ruim 600 auto’s. Voor parkeren volg de borden Female Parking en P1. Aanlegsteiger voor partyboten is aanwezig, evenals parkeergelegenheid voor bussen.

Gedurende nachtevenementen is de kade afgesloten t.b.v. parkeergelegenheid voor crew en artiesten, en om de veiligheid van de bezoekers die in de rij staan te waarborgen. Dit betekent dat er tijdens het nachtevenement geen openbare toegang is tot de kade. Er is in de omliggende wijken en op de P1 van Katendrecht vanaf 23:00 uur gratis parkeergelegenheid.

WERKZAAMHEDEN

Van 25 februari tot 6 maart 2017 vinden er rondom metrostation Zuidplein werkzaamheden plaats, waardoor er als gevolg van buitendienststelling van de metro pendelbussen worden ingezet tussen Maashaven en Zuidplein (25 tot 28 februari) en Slinge en Zuidplein (28 februari tot 5 maart). Houdt hier rekening mee met het reizen naar de Maassilo, kijk op de website van RET voor meer informatie en het plannen van je reis.