Skip to main content

ZAKELIJK

Binnen ons kolossale pand vindt u 4 zalen op de begane grond, 3 zalen in Now&Wow Club op de onlangs gerenoveerde 10e verdieping en 4 sfeervolle ruimtes. Allemaal onderdeel van de Maassilo en allemaal afzonderlijk of in combinatie inzetbaar. Van kleinschalige vergaderingen tot grote bijeenkomsten, met een capaciteit van 300 tot 5000 personen is er altijd een geschikte ruimte voor uw evenement.

OFFERTE AANVRAGEN

ONZE PARTNERS

Logo CF Logo CME Logo Now&wow

VEELZIJDIG & UNIEK

Industriëler dan de Maassilo is bijna niet mogelijk, maar ondanks deze rauwe omlijsting is de locatie voorzien van alle hedendaagse faciliteiten zoals verwarming, ventilatie, podia, (bewegend) licht en audiovisuele techniek. De locatie beschikt over voldoende eigen technisch personeel dat de techniek voor het evenement van A tot Z kan verzorgen.

De jarenlange ervaring van de locatie zorgt ervoor dat elk evenement, onder het motto ‘gaat niet, bestaat niet’, een succes wordt. Ook op het gebied van horeca zijn er vele voorzieningen. De Maassilo beschikt over volledig ingerichte barunits. Eigen (food)catering voor evenementen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

BEKIJK EVENTS

ZALEN

ORGANISEER JOUW EVENT BIJ MAASSILO

Gehuisvest in een voormalige graansilo uit 1910 is het pand volledig verbouwd en ingericht als evenementenlocatie met behoud van de originele, karaktervolle elementen. Van kleinschalige vergaderingen tot grote bijeenkomsten, met een capaciteit van 300 tot 5000 personen is er altijd een geschikte ruimte voor uw evenement.

PLATFORM ONE

1800m² | 1100 gasten

PLATFORM TWO

900m² | 650 gasten

PLATFORM THREE

900m² | 635 gasten

THE BASEMENT

1250m² | 990 gasten

NOW

750m² | 1250 gasten

BEKIJK HET VOLLEDIGE ZALENOVERZICHT

FEESTJE HIER?

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52

OFFERTE AANVRAGEN