Skip to main content

FAQ

ONZE VEELGESTELDE VRAGEN

Ik ben mijn spullen vergeten uit mijn kluisje.

Als je vergeten bent je spullen uit je kluisje te halen kan je een e-mail sturen naar info@maassilo.com met de volgende informatie:

– Welk evenement je hebt bezocht
– Het lockernummer, en of je de sleutel nog in bezit hebt
– Omschrijving van de vergeten bezittingen

Na ontvangst van je e-mail wordt er binnen een aantal werkdagen contact met je opgenomen door een van onze medewerkers.

Tot hoe laat zijn de deuren geopend?

De deuren zijn geopend tot 02:00 uur, tenzij anders aangegeven op onze website voor specifieke evenementen.

Wat zijn de kledingvoorschriften?

We hanteren de volgende kledingvoorschriften:

  • Geen petjes, bivakmutsen of andere gezichtsbedekking.
  • Geen opzichtige gouden of zilveren kettingen.
  • Geen schoudertasjes.
  • Geen truien en/of sweaters met afbeeldingen van stripfiguren.
  • Geen trainingspakken.
  • Geen t-shirts met voetballogo’s en/of clubemblemen.
  • Geen sportschoenen.

Welke items zijn niet toegestaan op de evenementenlocatie?

  • Deodorant is toegestaan, maar alleen in roller-vorm.
  • Parfum of andere vloeistoffen zijn niet toegestaan.
  • Eet- en drinkwaren mogen niet worden meegenomen naar de locatie.

Zijn er nog tickets beschikbaar?

De ticket verkoop verloopt via de organisator van het evenement. Wij hebben geen inzage in de hoeveelheid nog beschikbare tickets.

Voor alle vragen rondom verkoop,restitutie en beschikbaarheid van tickets verwijzen we u dan ook graag door naar de organisatie van het desbetreffende feest

Ik heb een klacht.

Wanneer u klachten heeft van welke aard dan ook, dan kunt u die schriftelijk bij de directie van de Maasilo / Now&Wow Club melden.

Klachten dienen binnen drie dagen na het moment van ontstaan te worden gemeld, bij gebreke waarvan uw klachtrecht vervalt.

Ik ben iets verloren wat nu?

Het is niet altijd kwijt! Neem contact met ons op, misschien hebben wij het gevonden!
Wekelijks vinden wij pasjes, id-kaarten, paspoorten, telefoons, OV-kaarten, kleding etc. Wij bewaren deze goederen twee weken alvorens het vernietigd wordt of bij het gemeentehuis wordt ingeleverd.

Stuur een e-mail info@maassilo.com als je iets verloren bent met de volgende informatie:

– Welk evenement je hebt bezocht
– Omschrijving van de vergeten bezittingen

Na ontvangst van je e-mail wordt er binnen een aantal werkdagen contact met je opgenomen door een van onze medewerkers.

Zijn we ieder week open?

Helaas zijn niet ieder weekend geopend. Hou onze agenda in de gaten om up-to-date te blijven over de nieuwste feesten.

Verder is ons kantoor van dinsdag t/m vrijdag open tussen 9:00 en 17:00

Mijn vraag staat hier niet tussen

Staat jou vraag niet tussen de FAQ dan kunnen we je misschien alsnog helpen.
Stuur een e-mail info@maassilo.com of vul het contact formulier in en wij helpen je graag verder.

HUISREGELS

Aan de deur en toegang

– Minimale leeftijd 18 jaar; legitimatie is verplicht wanneer het beveiligingspersoneel daar om vraagt.

– Aanwijzingen van beveiligingsmedewerkers dienen stipt te worden opgevolgd.

– Er geldt een visitatieplicht (ook voor tasjes).

– We houden ons het recht voor groepen groter dan 3 te weigeren.

– Een relaxte houding en dito gedrag is basisvoorwaarde. Bij agressie in toon of houding wordt toegang geweigerd.

– Het is niet toegestaan drank of etenswaren van buitenaf mee naar binnen te nemen. Ter voorkoming van zwerfafval buiten is het ook niet toegestaan met drank of etenswaren naar buiten te gaan.

– Maassilo / Now&Wow Club en organisaties die feesten in Maassilo en Now&Wow Club geven conformeren zich aan het lokale beleid van de Politie Rotterdam. Dit is ‘zero tolerance’. Onder toezicht van de politie worden naast drugs, wapens, vloeibare stoffen, deodorant, schrijfwaren (stiften, pennen, fineliners, potloden etc.), voedselwaren, parfum, spuitbussen, stickers, tape etc. ingenomen en weggegooid. Wees verstandig en neem dit soort middelen niet mee.

– Maassilo / Now&Wow Club behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor, toegang te weigeren op grond van niet gepaste kleding. Maassilo / Now&Wow Club is een event locatie die zich richt op de jonge, trendy en modebewuste bezoeker. Kleding moet passen binnen de gelijkgestemdheid die de locatie nastreeft. Geen petjes, bivakmutsen of andere gezicht bedekking, geen opzichtige gouden of zilveren kettingen, schoudertasjes, truien en/ of sweaters van stripfiguren, trainingspakken en t-shirts voorzien van voetballogo en/of club en sportschoenen.

Tickets

Bij het betreden van de locatie is het verplicht een geldig ticket in bezit te hebben. Wanneer deze gescand is verliest deze geldigheid en kunt u niet nogmaals binnen komen met deze ticket. Dit betekent dat wanneer u de locatie verlaat u niet terug naar binnen kunt zonder nieuwe, geldig ticket. Binnen = binnen, buiten = buiten.

Drugs, alcohol en medicijnen

– Bezoekers die zichtbaar onder invloed zijn van alcohol of drugs, wordt de toegang geweigerd.

– Het gebruiken of verhandelen van drugs is streng verboden. Bij geconstateerde handel of gebruik van harddrugs (pillen, etcetera), worden de aangetroffen goederen in beslag genomen, volgt verwijdering van betreffende persoon / personen en wordt de toegang ook in het vervolg ontzegd.

– Bij overtredingen en misdrijven wordt aangifte gedaan bij de politie.

– Indien u tijdens het bezoeken van Maassilo en Now&Wow Club medicijnen moet gebruiken dient u de meegebrachte medicijnen in originele verpakking mee te nemen. De verpakking moet voorzien zijn van uw naam en dosering erop. Tevens dient u een doktersverklaring te kunnen overleggen. Medicijnen worden bij de EHBD – voorzien van uw naam en telefoonnummer – in bewaring genomen alwaar u uw medicijnen ook kunt gebruiken.

Ongewenst gedrag en geweld

– Van onze bezoekers verwachten we een tolerante en positieve houding ten aanzien van alle verschillende rassen, sexe, religies en culturen, die tijdens een clubnacht aanwezig zijn. Met name streeft de organisatie een gay-vriendelijke sfeer na.

– Bezoekers die zich bij het verlaten van de club luidruchtig gedragen danwel vernielingen aanbrengen, vuilnis achterlaten of wildplassen, wordt toegang (ook in het vervolg) geweigerd.

– Bij gedrag dat door andere bezoekers als hinderlijk, bedreigend, intimiderend of ongewenst wordt ervaren, volgt eerst een waarschuwing en daarna – bij herhaling – volgt verwijdering. In dat geval wordt ook in de toekomst de toegang ontzegd.

– Samenscholing van vier of meer personen in de locatie is niet toegestaan en kan leiden tot verwijdering uit de locatie.

– Slag-, steek- of vuurwapens zijn verboden en worden – indien aangetroffen – door de beveiligingsbeambte ingenomen. Bij het aantreffen van een vuurwapen informeren wij onverwijld de politie en wordt toegang tot de club ook in het vervolg ontzegd.

Film en fotografie

Zonder toestemming van de organisatie is het niet toegestaan om professionele foto- of videocamera’s mee naar binnen te nemen.

Kluisjes

– Jassen dienen opgeborgen te worden in de daarvoor bestemde lockers. De organisatie wijst iedere aansprakelijkheid af waar het gaat om verlies, diefstal of schade van jassen die in de lockers zijn opgeborgen. Zie hiervoor de Algemene Voorwaarden bij de Lockerbalie.

– De organisatie sluit aansprakelijkheid voor enige vorm van persoonlijke en/of materiële schade die u als bezoeker kunt oplopen tijdens uw bezoek aan de Maassilo / Now&Wow Club uitdrukkelijk uit.

Veiligheid

– Voor een ieders veiligheid wordt gebruik gemaakt van beveiligingscamera’s. Een ieder die de Maassilo / Now&Wow Club bezoekt stemt toe in het maken van opnamen. Deze opnamen kunnen zonder toestemming vooraf in het openbaar gepubliceerd worden. Bezoeker doet bij het betreden van de Maassilo en Now&Wow Club en nabij gelegen terreinen afstand van haar portretrecht.

– De organisatie sluit aansprakelijkheid voor enige vorm van persoonlijke en/of materiële schade die u als bezoeker kunt oplopen tijdens uw bezoek aan de Maassilo / Now&Wow Club uit.

Klaar om uw evenement onvergetelijk te maken?

Met een diversiteit van 12 prachtige zalen, bieden we een zee aan mogelijkheden voor ieder type evenement. Van festivals tot bedrijfsborrels en productpresentaties, onze ruimtes passen zich aan naar uw wensen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe wij uw evenement tot leven kunnen brengen.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Heeft u vragen over de opties of wilt u meer weten over het plannen van uw evenement? Ons team staat voor u klaar tijdens kantooruren, van 09:00 tot 17:00 uur. U kunt contact met ons opnemen via info@maassilo.com of bel ons op: 010 476 24 52

Laat ons uw partner zijn in het realiseren van uw droomevenement.
Wij kijken er naar uit om met u samen te werken!

OFFERTE AANVRAGEN