Skip to main content

NOW

Op 40 meter hoogte bevindt zich de NOW; een grote, maar sfeervolle zaal met een club vibe. Bijzondere blikvangers zijn de kenmerkende buizen aan beide kanten van de ruimte en indrukwekkende vide, waar ruimte is voor entertainment en decoratie.

HISTORIE

In 1919 werd besloten dat, vanwege de groeiende vraag naar opslagruimte, de capaciteit van de bestaande silo vergroot moest worden. Er werd een ontwerp getekend voor een silo die tweemaal zo hoog zou worden als de eerste: 48 meter hoog met een capaciteit van 44.000 ton. De verwerkingssnelheid van de nieuwe graansilo was 1600 ton per uur.

CLUB OP DE HOOGTE

Op de bovenste verdieping van dit ‘nieuwe’ gedeelte zijn met de verbouwing in 2003 ruimtes gecreëerd voor feesten en bijeenkomsten. Een historische route brengt bezoekers via de entree op de kade naar de liften. Boven leidt de route via vertrekken met hoge plafonds en authentieke takels naar de NOW.

VOORDELEN VAN DE ZAAL

1250 m²

750 gasten

  • groot podium van 10x6m
  • tribune van 8x4m
  • inhouse licht- en geluidstechniek
  • aansluiting voor afspelen (eigen) muziek
  • 2 barren

Maassilo
Maashaven Zuidzijde 1-2
3081 AE Rotterdam

010 476 24 52
info@maassilo.com

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij helpen u graag met het neerzetten van uw evenement. Ons team bestaat uit professionele en ervaren werknemers uit de event branche. En hebben jarenlange ervaring binnen ons pand. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons. Ook kunt u onze cases bekijken voor een beter idee van wat er mogelijk is.

OFFERTE AANVRAGENNEEM CONTACT OP

BEKIJK MEER ZALEN