Skip to main content

EVENTS

EVENEMENTEN EN FEESTEN WAAR WIJ TROTS OP ZIJN

Jaarlijks vinden er veel mooie en bijzondere evenementen plaats in de Maassilo. Van business event tot dancefeest, op deze pagina vind je de Maassilo in meerdere settings voor een compleet beeld van de mogelijkheden die we te bieden hebben. Neem eens een kijkje bij de case van het wetenschapsfestival NEXT of neem een kijkje bij de case van de Hoge school Rotterdam.

OFFERTE AANVRAGEN

ONZE PARTNERS

Logo CF Logo CME Logo Now&wow

SWECO FESTIVAL – URBAN CURIOSITY

In 2018 organiseerde Sweco een personeelsevenement in de Maassilo. Hier maakten de medewerkers op een interactieve manier kennis met de vijf Urban Insights van Sweco; een kennisprogramma gericht op kennisontwikkeling rondom Europese stedelijke gebieden. Urban Insight verbindt kennis en brengt experts samen om nieuwe integrale inzichten te ontwikkelen voor onze klanten.

BEKIJK CASE

HOGESCHOOL ROTTERDAM

Hogeschool Rotterdam heeft in 2019 deelgenomen aan de ‘FuckUp Nights’. Dit is een wereldwijde beweging die actief is in meer dan 70 landen om publiek verhalen over zakelijke mislukkingen te delen.

BEKIJK CASE

EXPEDITIE NEXT

In 2019 vond Expeditie Next plaats in de Maassilo. Met het festival – dat het hele gebouw in beslag nam – werden duizenden bezoekers, jong en oud, enthousiast gemaakt voor de wetenschap.

BEKIJK CASE

FEESTJE HIER?

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52

OFFERTE AANVRAGEN