Skip to main content

EVENTS

EVENEMENTEN EN FEESTEN WAAR WIJ TROTS OP ZIJN

Jaarlijks vinden er veel mooie en bijzondere evenementen plaats in de Maassilo. Van business event tot dancefeest, op deze pagina vind je de Maassilo in meerdere settings voor een compleet beeld van de mogelijkheden die we te bieden hebben. Neem eens een kijkje bij de case van het wetenschapsfestival NEXT of neem een kijkje bij de case van de Hoge school Rotterdam.

OFFERTE AANVRAGEN

ONZE PARTNERS

Logo CF Logo CME Logo Now&wow

 PHILLIPS INOVATION AWARD

Wat een gave dag was het bij de halve finale van de Philips Innovation Award 2024, die voor het eerst werd gehost bij ons in de Maassilo.

De hele Maassilo was omgetoverd tot een innovatiemarkt, waar 30 deelnemende startups hun ideeën presenteerden tijdens pitchrondes. Naast vele bezoekers gedurende de dag, was er ook een jury van succesvolle ondernemers aanwezig.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

WE ARE PLAYGROUNDS – IN MOTION FESTIVAL

Stap in de wereld van creativiteit op 19 en 20 september in de Maassilo! Na een baanbrekende eerste editie vorig jaar, staat In Motion dit jaar garant voor nog meer verbazingwekkende kunst, innovatieve projecten en onontdekte inspiratie uit de digitale kunstwereld.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

SWECO FESTIVAL – URBAN CURIOSITY

In 2018 organiseerde Sweco een personeelsevenement in de Maassilo. Hier maakten de medewerkers op een interactieve manier kennis met de vijf Urban Insights van Sweco; een kennisprogramma gericht op kennisontwikkeling rondom Europese stedelijke gebieden. Urban Insight verbindt kennis en brengt experts samen om nieuwe integrale inzichten te ontwikkelen voor onze klanten.

BEKIJK CASE

HOGESCHOOL ROTTERDAM

Hogeschool Rotterdam heeft in 2019 deelgenomen aan de ‘FuckUp Nights’. Dit is een wereldwijde beweging die actief is in meer dan 70 landen om publiek verhalen over zakelijke mislukkingen te delen.

BEKIJK CASE

EXPEDITIE NEXT

In 2019 vond Expeditie Next plaats in de Maassilo. Met het festival – dat het hele gebouw in beslag nam – werden duizenden bezoekers, jong en oud, enthousiast gemaakt voor de wetenschap.

BEKIJK CASE

Klaar om uw evenement onvergetelijk te maken?

Met een diversiteit van 12 prachtige zalen, bieden we een zee aan mogelijkheden voor ieder type evenement. Van festivals tot bedrijfsborrels en productpresentaties, onze ruimtes passen zich aan naar uw wensen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe wij uw evenement tot leven kunnen brengen.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Heeft u vragen over de opties of wilt u meer weten over het plannen van uw evenement? Ons team staat voor u klaar tijdens kantooruren, van 09:00 tot 17:00 uur. U kunt contact met ons opnemen via info@maassilo.com of bel ons op: 010 476 24 52

Laat ons uw partner zijn in het realiseren van uw droomevenement.
Wij kijken er naar uit om met u samen te werken!

OFFERTE AANVRAGEN