Skip to main content

BEREIKBAARHEID

KOM GEMAKKELIJK VAN A NAAR B

Gevestigd in het verlengde van de Erasmusbrug heeft de Maassilo een uitstekende centrale ligging. Onze locatie is goed bereikbaar met meerdere soorten vervoer. De haltes van de metro, tram, bus en watertaxi (Maashaven) liggen op minder dan 50 meter afstand van de entree. Rotterdam The Hague Airport is met een directe verbinding bereikbaar. Op de kade van de Maassilo is parkeergelegenheid.

Aanlegsteiger voor partyboten is aanwezig, evenals parkeergelegenheid voor bussen. Gedurende nachtevenementen is de kade afgesloten om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen. Dit betekent dat er tijdens deze evenementen geen openbare toegang is.

ROUTE NAAR MAASSILO

METRO

Vanaf metrohalte Maashaven loop je in 2 minuten naar de Maassilo. Zowel lijn D als E doen er 9 minuten over naar Rotterdam Centraal. Lijn E is direct verbonden met Rotterdam The Hague Airport.

Tram & Bus

Tramhalte Maashaven ligt onder het gelijknamige metrostation. In de buurt zijn naast halte Maashaven meerdere bushaltes te vinden die diverse richtingen op gaan.

WATERTAXI

Voor de deur ligt watertaxi standplaats Maashaven (nummer 62), bereikbaar vanaf 50 locaties. Een taxi reserveren kan via 010 403 03 03 of https://www.watertaxirotterdam.nl/.

PARKEREN

Op de kade en directe omgeving is er parkeergelegenheid voor maximaal 225 parkeerplekken. Er geldt hier betaald parkeren van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur à € 1,72 per uur (zone 240). Mocht deze parkeerplaats vol zijn, dan kan er ook geparkeerd worden op de Brielselaan en de Maashaven OZ. Deze parkeerplaatsen staan vermeld op de verkeersborden.