Skip to main content

PLATFORM ONE

Wie in PLATFORM ONE om zich heen kijkt, ziet het resultaat van het meest spectaculaire sloopwerk dat heeft plaatsgevonden om goede zichtlijnen te creëren. De forse kolommen zijn met dynamiet opgeblazen; enkele zijn vervangen door smalle stalen pilaren.

ONVERGETELIJKE EVENEMENT

Resultaat is een imponerende zaal met een industriële uitstraling waarbij de oorspronkelijke functie van het gebouw nog altijd zichtbaar is. In deze flexibel inzetbare ruimte is een onvergetelijk evenement gegarandeerd. De grootste zaal van de Maassilo leent zich uitstekend voor beurzen, modeshows, congressen, diners en grote bedrijfsfeesten.

LOADING DOCK

PLATFORM ONE deed vroeger dienst als loading dock, waar het graan vanuit de haven werd aangeleverd en in grote buizen naar boven werd gepompt. Daar ging het in een bak met rubberen banden en werd het vervolgens in de silo’s gestort. De trechters van de silo’s zijn in het plafond nog goed te zien.

MOOIE AKOESTIEK

De akoestiek van de zaal is recentelijk aangepast voor live muziek. Er zijn speciale platen tegen de muur gezet voor het absorberen van de echo. Achter die metalen roosters op de wanden zit schuim en folie, waarin al het geluid van de zaal wordt geabsorbeerd. De gaten in het plafond, waar de silo’s zitten, zijn opgevuld. Deze aanpassingen zorgen voor een fijne akoestiek tijdens uw evenement – ondanks de grootte van de zaal.

VOORDELEN VAN DE ZAAL

1100 m²

1800 gasten

  • groot podium van 9x5m
  • tribune van 9x5m
  • inhouse licht- en geluidstechniek
  • aansluiting voor afspelen (eigen) muziek
  • 2 backstage ruimtes
  • 2 barren

Maassilo
Maashaven Zuidzijde 1-2
3081 AE Rotterdam

010 476 24 52
info@maassilo.com

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij helpen u graag met het neerzetten van uw evenement. Ons team bestaat uit professionele en ervaren werknemers uit de event branche. En hebben jarenlange ervaring binnen ons pand. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons. Ook kunt u onze cases bekijken voor een beter idee van wat er mogelijk is.

OFFERTE AANVRAGENNEEM CONTACT OP

BEKIJK MEER ZALEN