Baroeg on tour

Baroeg on tour

Di 2 Juli '24

Dinsdag 2 juli

Baroeg On Tour @Maassilo:
Vader (PL death / thrash)
Bio-Cancer (GR thrash)
Warside (FR death)

Vvk € 26,00. Entree € 27,50. Zaal open 19:00 uur
In 2023 bestond de Poolse death metal legende 40 jaar. Dat werd uitgebreid gevierd met in totaal 110 shows in 32 landen op 5 continenten. In 2024 gaat de band rond frontman Piotr gewoon door met toeren. Deze keer doen ze Rotterdam ook weer eens aan. Dit is overigens de 20e keer dat Vader op een door Baroeg georganiseerd evenement staat. Dat zegt eigenlijk voldoende over de klasse van dit death metalinstituut.

Het Griekse Bio-Cancer heeft in 2016 een keer in Baroeg opgetreden. Nu komen de thrashers dus opnieuw naar Rotterdam. In 2023 verschijnt het derde album “Revengeance” uit via het Nederlandse Hammerheart Records. Overigens is Bio-Cancer ook de eerste Griekse band die in China getoerd heeft.
Het Franse Warside was in 2023 ook al met Vader op pad. Hoewel het een relatief nieuwe naam is, hebben de bandleden de nodige ervaring. Onder andere in de band Benighted. Met hun brute death metal is Warside zeker een band om in de gaten te houden.
Let op: deze show vindt plaats in Maassilo.

Adres:
Maassilo
Maashaven Zuidzijde 1-2
3081 AE Rotterdam
Het tijdschema wordt in de week van het evenement bekend gemaakt. Concerten in Maassilo zijn rond 23.00 uur afgelopen.
————————————————————————————
🆕 Wij van Baroeg Rotterdam willen je graag zo goed mogelijk op de hoogte houden van alle nieuwe shows die we voor je organiseren. We willen natuurlijk niet dat je straks een leuke band mist. Daarom gaan we nu ook aankondigingen op Whatsapp doen! Zodat we ervoor kunnen zorgen dat je het zo snel mogelijk weet. Als je geïnteresseerd bent stuur dan een app met ‘BAROEG AAN’ naar 0683241743 of klik op deze link: (https://bit.ly/2K71bKA).
➡️meer info: www.baroeg.nl/whatsapp ⬅️
————————————————————————————
Inschrijven voor de Baroeg nieuwsbrief kan natuurlijk ook, zie hier: http://baroeg.nl/info/nieuwsbrief/
————————————————————————————
🤘 Word Vriend van Baroeg! 🤘
Vrienden Van Baroeg (VVB) is een initiatief van en voor stichting Poppodium Baroeg. De Vrienden van Baroeg dragen dit unieke poppodium een warm hart toe. Zij zijn trots op de muziek, de sfeer en de mensen in Baroeg.
Via de Vrienden Van Baroeg laat je aan de buitenwereld zien dat Baroeg en de alternatieve muziekscene belangrijk zijn. Met een grote club mensen die Baroeg ondersteunt staat Baroeg sterk. Vrienden kunnen ook meedenken over de toekomst van Baroeg. Op de vriendenborrel bijvoorbeeld zijn ook staf- en bestuursleden van Baroeg aanwezig. Vrienden van Baroeg ontmoeten elkaar ook op de besloten Facebookpagina van de VVB. Daar vind je ook vooraankondigingen of ‘inside info’ over Baroeg.
➡Maak het verschil en word lid van Vrienden Van Baroeg! Lees hier (https://baroeg.nl/vvb/) meer over de verschillende vriendenpakketten en de bijbehorende kortingen. Heb je nog vragen? Dan kun je e-mailen naar: vrienden@baroeg.n