Diggy Dex

Diggy Dex

Vr 4 October '24

Diggy Dex komt met nieuwe muziek naar Rotterdam! Op zijn achtste studioalbum Tempo Giusto neemt de ‘chansonrapper’ je mee in zijn wereld vol prachtige teksten en melodieën. Samen met zijn energieke liveband kun je wederom een wervelende reis verwachten!

In zijn verhalen op muziek neemt de Amersfoortse rapper je mee naar zijn binnenwereld. Diggy Dex blijft daarbij trouw aan zijn muzikale erfgoed hiphop, en voelt tegelijkertijd de drive om andere muzikale wegen te verkennen. De reis begon bij het succes van het album Golven, waarna hij en zijn muzikale familie verder door het land trokken met de Karavaan- en Carrousel-tours. Met hits als Treur Niet (Ode Aan het Leven), De Zon Op, La Vie Est Belle en Slaap Lekker (Fantastig Toch) speelde Diggy Dex meerdere clubtournees en stond hij op talloze festivals.

Hij schitterde voorgaande jaren tevens in het programma Beste Zangers en ook bij de succesformatie The Streamers liet Diggy Dex blijken dat het pad van zang hem niet onbekend is. Dit voorjaar nog verscheen zijn nieuwe boek Losse Krabbels inclusief een uitverkochte clubtour: de opmaat voor het album Tempo Giusto dat in september zal verschijnen. En bij een nieuw album hoort uiteraard een nieuwe tour! Dex en zijn band staan te trappelen om de nieuwe liedjes live met jullie te delen!

Dit concert wordt georganiseerd door Rotown en Maassilo en heeft uitsluitend staanplaatsen.

********************