Grotesque in Concert

Grotesque in Concert

Vr 3 Mei '24

Grotesque presenteert ‘What The F’ – Ferry Corsten in Concert

Na wekenlange geheimzinnigheid is het nieuws dit weekend naar buiten gebracht. Niemand minder dan Ferry Corsten gaat in de Rotterdamse Maassilo een bijzonder avontuur aan. Onder de concept titel “What The F?!?!” zal de Rotterdamse wereldster op vrijdagavond 3 mei een in Nederland nog niet eerder vertoonde ‘Open to Close’ ten gehore brengen die werkelijk alle zintuigen zal doen prikkelen.

Een audiovisuele liveshow waarin de klassieke Ferry – naar eigen zeggen – zijn toekomstige zelf ontmoet. Door naast zijn reguliere alias ook Gouryella en System F mee te nemen belooft dit de meest unieke en veelzijdige ‘extented set’ te worden uit zijn imposante carrière.

Honderden blind tickets werden al verkocht zonder de naam ook maar kenbaar te maken. Het vertrouwen in de events van Grotesque is al jaren groot onder de bezoekers en met de bekendmaking van Ferry Corsten en zijn unieke concept zal het ongetwijfeld hard gaan met het resterende deel van de tickets.

Muzikale pionier van het eerste uur
De Rotterdamse Ferry behoeft wat de organisatie betreft geen enkele introductie meer. Slechts een aantal Nederlandse artiesten weten zich aan de top te begeven, slechts enkelen daarvan weten zichzelf steeds opnieuw uit te vinden en bovenaan die pyramide te stabiliseren. Daar is Ferry er onbetwist één van.

Ferry reveals…
,,Dit voelt als een absoluut hoogtepunt van mijn werk. Alle producties onder de loep, vanuit een futuristische benadering heroverwogen en geremixt. In de komende maanden zullen er verschillende delen van dit epische verhaal naar buiten komen, met als klap op de vuurpijl; een ‘Open to Close’ in mijn eigen stad Rotterdam!

,,Het wordt een reis door mijn geluid in al zijn diversiteit. – En dat oeuvre kent men over de hele wereld – ,,Het klinkt grappig”, vervolgt Ferry zijn verhaal. ,,Ik raakte echt een beetje betoverd door de diversiteit van mijn muziek. Van house, tot progressief en van trance tot de meer techy producties. Sommigen daarvan lagen alleen maar stof te happen en hebben de oren van mijn fans nooit bereikt. Zelfs ik was een flink deel simpelweg vergeten, maar dat zal na 3 mei wel anders zijn!”
Grotesque presents ‘What the F!’ zal dus op vrijdag 3 mei plaatsvinden in de grote zaal van de Rotterdamse Maassilo. Met live-acts, tracks van Ferry zijn vele alter ego’s, sommige zoals eerder vermeld in nieuwe, futuristische versies. Uiteraard zal de licht- en lasershow een top- notch productie betreffen, die je mag verwachten bij een uniek concert als deze.

Tickets – Meet & Greet Package – Zakelijke arrangementen

Tickets
De 1e fase van de reguliere kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Deze kosten nu €45,= en zullen zoals gebruikelijk duurder worden naarmate de tijd nadert. Tickets koop je hier !
Merchandise Package & Meet & Greet with Ferry Corsten (max50)
Koop alleen online het Merchandise Package voor een scherpe prijs van €30,= Dit is inclusief gesigneerde vlag en een meet en greet met Ferry Corsten, voorafgaande de show

Zakelijke Arrangementen
Er zijn een beperkt aantal zakelijke arrangementen te krijgen. Dit is inclusief private table service voor 4-8 personen. Voor meer informatie en prijzen stuur een mail naar: arrangementen@grotesquemusic.nl