Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst

Za 15 Juni '24

WESLY BRONKHORST

Wesly is een geboren en getogen Amsterdammer, die leeft voor de muziek. Het zit ook sinds kleins af aan al helemaal in hem verweven: Zijn grote voorbeeld, opa Bronkhorst, hij zong mee in het KLM-koor als tenor.

Wesly schrijft al jaren zijn eigen liedjes, waaronder zijn eerste grote hit ‘Trots Op Jou’, maar ook het in 2022 uitgebrachte ‘Amalia’. Een song die alle persoonlijke records heeft verbroken en heel het land uit volle borst meezingt. ‘Amalia’ haalde de Top40 en leverde Wesly een BUMA Award, Gouden én Platina plaat op.

PERFORMER IN HART EN NIEREN
Het mooie aan Wesly is dat zijn muziek niet alleen jong en oud aanspreekt, maar ook iedereen in de samenleving weet te raken. Je beroep, je afkomst, het maakt allemaal niks uit tijdens een show van Wesly: “Die mengeling zie ik vaak terug in de zalen waar ik optreed. Als artiest is het belangrijk, dat je jezelf onderscheidt én tegelijk ook mensen samenbrengt. En dat probeer ik te doen met mijn muziek.”

WESLY BRONKHORST KOMT NAAR JE TOE
2024 wordt een mooi jaar voor Wesly. Niet alleen gaat hij trouwen, hij gaat ook touren. En dat wordt een unieke tour, want het is de allereerste ‘club’ tour in zijn genre!