PLATFORM TWO

Geïnteresseerd in deze zaal?
Envelop Vraag offerte aan Telefoon Neem contact op

PLATFORM TWO

Het sfeervolle PLATFORM TWO heeft een centrale ligging en een rauw en urban decor met in de ene hoek een enorme muurschildering en in de andere een karaktervolle Volkswagen Kever. De ruimte ademt geschiedenis; zware, stalen nooddeuren en de betonnen vloer herinneren aan vroegere tijden. Het neusje van de zalm is de uitverlichte open silo boven de bar.

Multifuncioneel
Naast dat deze zaal vaak wordt ingezet als ontvangst- en cateringruimte is PLATFORM TWO ook bij uitstek geschikt voor workshops, plenaire bijeenkomsten, feesten en borrels. Met een volledig uitgeruste bar, een tribune en een podium heeft deze zaal alles in huis voor uw evenement.

Handige ligging
PLATFORM ONE, PLATFORM THREE en THE BASEMENT liggen om de hoek en zijn dus perfect in combinatie te gebruiken. De zaal is met diverse entrees bereikbaar. Vanaf de kade loopt u – optioneel via THE BASEMENT waar lockers en barren aanwezig zijn - direct de zaal in. Vanaf de straat loopt de route langs een imposante ruimte die inzetbaar is als garderobe of subzaal.

Voordelen van de zaal

Size venue 900 m²
Capacity 650 gasten

  • groot podium van 10x6m
  • tribune van 8x4m
  • inhouse licht- en geluidstechniek
  • aansluiting voor afspelen (eigen) muziek
  • 1 bar


Maassilo
Maashaven Zuidzijde 1-2
3081 AE Rotterdam

010 476 24 52
info@maassilo.com

Benieuwd naar meer?

Wij helpen u graag met het neerzetten van uw evenement. Ons team bestaat uit professionele en ervaren werknemers uit de event branche. En hebben jarenlange ervaring binnen ons pand. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons. Ook kunt u onze cases bekijken voor een beter idee van wat er mogelijk is.

Vraag offerte aan Neem contact op

De kosten van uw evenement

Vraag hier gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan om de kosten van uw evenement in kaart te brengen!

Heeft u vragen over het organiseren van een (zakelijk) evenement? Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur via info@maassilo.com of 010 476 24 52