Skip to main content

Kom en Beleef de Nacht van je Leven!

Na een bruisende eerste editie van NOW&WOW presents in juni, is het moment eindelijk daar voor de volgende onvergetelijke ervaring: NOW&WOW presents: Chapter One op vrijdag 15 september! Houd jij van een nacht vol opzwepende hardtechno beats? Dan mag je dit feest zeker niet missen!

Een Oase voor Hardtechno Liefhebbers

De NOW&WOW Club wordt op 15 september omgetoverd tot een ware oase voor hardtechno-liefhebbers. De muren zullen trillen met de kracht van dit genre terwijl je jezelf onderdompelt in een nacht vol onvergetelijke muziek en een ongeƫvenaarde sfeer.

Maak Kennis met NOW&WOW Club

Als je nog niet bekend bent met de NOW&WOW Club, dan is dit het perfecte moment om kennis te maken. Deze legendarische locatie bevindt zich in de grootste en oudste graansilo van Europa, op een hoogte van maar liefst 40 meter. De club staat bekend om zijn epische feesten, en nu gaan ze een geheel nieuwe fase in met hun eigen event!

Een Onvergetelijke Avond in het Vooruitzicht

Wij kijken enorm uit naar de komst van alle feestgangers bij het allereerste eigen event van NOW&WOW Club. Markeer vrijdag 15 september in je agenda, want dit wordt een onvergetelijke avond die je niet wilt missen!

NOW&WOW presents: CHAPTER ONEšŸ‘¹

Maak je klaar voor een speciale twist op onze legendarische NOW&WOW clubnachten. Met een ongeƫvenaarde ambiance en hartverzakkende beats nemen we je mee op een reis door de duisternis zoals geen ander. Mis dit niet!

Line-up:

@cancel.official
@ksms_music
@lucavanoss
@x.nikolina
@skryption.music
Locatie: NOW&WOW Club, Rotterdam

Tijden: 23:00 – 06:00

Prijs: ā‚¬10,00

Klik hier om tickets te kopen!

Mis deze kans niet om deel uit te maken van Chapter One van NOW&WOW Club op vrijdag 15 september. Koop je tickets nu en laat je innerlijke duisternis los op de beats van de hardtechno! We zien je daar.