Skip to main content

In de wereld van het uitgaansleven is het gebruik van drugs al langere tijd aanwezig. Het lijkt echter steeds meer terrein te winnen. Om deze reden hebben we de #RAVESAFE campagne gelanceerd.

In een wereld waar een pilletje hier en een feestje daar synoniem lijken te zijn geworden, is het van cruciaal belang om te streven naar veiligheid. Het uitgaansleven is zonder twijfel opwindend en levendig, maar laten we niet vergeten om het veilig te houden. Dit is de kern van de #RAVESAFE serie, een initiatief dat je zes weken lang meeneemt achter de schermen van drugsgebruik, met als doel bewustwording en openheid te bevorderen.

In de eerste video deelt Pipa haar ervaringen, waarbij ze eerlijk praat over het verlies van twee vriendinnen aan drugsgebruik tijdens het feesten. Haar boodschap is krachtig: hoe vaak je ook drugs gebruikt, je weet nooit wat er speelt of wat de omstandigheden zijn.

๐–๐š๐š๐ซ๐จ๐ฆ #๐‘๐€๐•๐„๐’๐€๐…๐„?
Feesten is absoluut geweldig, maar laten we ervoor zorgen dat het ook veilig blijft! Vanaf het begin van de voorbereidingen tot het laatste nummer gespeeld is, is jullie welzijn onze hoogste prioriteit.

We gaan je niet vertellen, wat wel en niet mag, maar we willen je graag een reminder meegeven:

โ— Denk voor jezelf, geef om anderen.
โ— Drugsgebruik is nooit zonder risico’s.
โ— De EHBD is je vriend, vraag aan de beveiliging als je hun niet kunt vinden.
โ— Weet jouw grenzen en respecteer die van anderen.

Als je je niet goed of veilig voelt, twijfel alsjeblieft niet om hulp te vragen aan onze medewerkers of beveiligers. Jouw welzijn staat voorop!

๐‡๐ž๐› ๐ฃ๐ž ๐ฏ๐ซ๐š๐ ๐ž๐ง ๐จ๐Ÿ ๐ญ๐ฐ๐ข๐ฃ๐Ÿ๐ž๐ฅ ๐ฃ๐ž ๐ฐ๐ž๐ฅ ๐ž๐ž๐ง๐ฌ? ๐˜๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜จ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ด๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ง ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ โ€œ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ญโ€ ๐˜ช๐˜ด. ๐˜ ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ป ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐Ÿ“ฒ๐˜’๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฑ: ๐˜ธ๐˜ธ๐˜ธ.๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ป.๐˜ฏ๐˜ญ

Alle afleveringen zijn te bekijken op onze social mediakanalen: @nowandwowclub & @officialmaassilo