Skip to main content

De Maassilo neemt vanaf 1 juli 2018 de zalen van RAAF over. Onder een nieuwe naam zal het team van de Maassilo de evenementen vol enthousiasme op zich nemen. De naam gaan wij op een later moment onthullen, we houden het nog even spannend! Voor RAAF – sinds 2015 gevestigd in het pand van de Maassilo – is het tijd voor iets nieuws. De zalen zijn een mooie aanvulling op de ruimtes van de Maassilo. Waar je eerst met groepen vanaf minimaal 100 personen bij ons een ruimte kon huren, kun je nu ook bij ons terecht voor kleinere gezelschappen.

Vanaf juli kun je de zalen gewoon blijven huren voor jouw event, feest of zakelijke bijeenkomst. In juli en augustus wordt er gewerkt aan een nieuwe look van de ruimtes op de 7e verdieping. Begin september bieden we nieuwe vergaderarrangementen aan op de 7e verdieping. Vanaf 4 personen in stijl vergaderen op een inspirerende, industriële locatie doe je ook gewoon bij de Maassilo! Daarnaast zijn de ruimtes uiteraard geschikt voor allerlei andere bijeenkomsten, presentaties, netwerkborrels, teambuildinguitjes en nog veel meer.

Heb je interesse in een van onze ruimtes, of wil je de zalen graag even bekijken? Voor meer informatie, een rondleiding of een offerte kun je contact opnemen met de Maassilo via info@maassilo.com of 010 – 476 24 52. We helpen je graag verder!